solyanreklam
sagreklam

Dosteli Silifke?ye Uzandı

Dosteli Silifke?ye Uzandı

Dosteli Silifke?ye Uzandı
  • 13 Aralık 2017, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandalar için oluturduu sosyal marketi ilçelere tayor. Son olarak Erdemli lçesi’nde açlan Dosteli Market’in Silifke ubesinde tüm hazrlklar tamamland.

Mersin’de her vatandan huzurlu ve yaam standard yüksek bir hayat hak ettii inanc ve düüncesi ile ekonomik ve sosyal yönden güçsüz olan vatandalarn toplumsal eitsizliklerini ortadan kaldran uygulamalara imza atan Mersin Büyükehir Belediyesi, Dosteli Market projesi ile ihtiyaç sahibi vatandalara ulamay baard.

lki Mersin merkezde açlan Dosteli Market, ilçelerde hizmete sunulan ubeleri ile büyümeye devam ediyor. Erdemli’ye açlarak maddi durumu yeterli olmayan vatandalara ulaan Mersin Büyükehir Belediyesi, bu kez de Silifkeli vatandalara ulaacak.

Anamur ve Gülnar’a da Dosteli Market

Silifke lçesi Saray Mahallesi’nde otogar arkasnda yer alan Dosteli Market, açl için gün gün sayyor. Aylk 2 bin ila 2 bin 500 kiiye hizmet verecek potansiyele sahip Dosteli Market, ihtiyaç sahibi ailelerin temel ihtiyaçlarna cevap vererek aile bütçesine katkda bulunacak.

Büyükehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin popülâsyonuna göre belirledii yerlerde açaca Dosteli Market’in Anamur, Gülnar ve Tarsus ubelerinin açlmas için de çalmalar devam ediyor.

Aile bütçesine Dosteli Market katks

Dosteli Market, 26 çeit gda ve temizlik ürünü ile 28 çeit tekstil ürününü dar gelirli vatandalara sunuyor. Sv yadan bakliyata kadar birçok temel gda ürününün bulunduu markette vatandalar pantolondan terlie kadar farkl tekstil ürününe de ulaabiliyor.

Dosteli Market’ten, Mersin Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Bakanl’na bavuran ve dar gelirli olduu tespit edilen vatandalar yararlanabiliyor. Dar gelirli vatandalarn adlarna verilen ve her ay düzenli olarak 200 puann yüklendii Mersin Kart ile rahatça alveri yapan olan vatandalar, isteklerine göre ister ilk seferde isterlerse ayn farkl günlerinde ihtiyaçlarn karlayabiliyor. Ürünlerin para ile deil puan sistemi ile sata sunulduu Dosteli Market’te vatandalarn aldklar ve farkl puanlara sahip olan ürünler kartlarndan düülerek puanlar market kasasnda birikiyor. htiyaç sahibi ailelerin, gönül rahatl ile alveri yapabilecei ve aile bütçesine katk salayabilecei Dosteli Market’e ba yapmak isteyen vatandalar da bata bulunabiliyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık