solyanreklam
sagreklam

Dört Dörtlük Hizmet Dördüncü Yıldızı Getirdi

Dört Dörtlük Hizmet Dördüncü Yıldızı Getirdi

Dört Dörtlük Hizmet Dördüncü Yıldızı Getirdi
  • 23 Kasım 2017, Perşembe 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, KalDer tarafndan bu yl 26.’s düzenlenen, ‘Dönüüme Liderlik’ temal Kalite Kongresi’nde,  EFQM Mükemmellikte 4 Yldz Yetkinlik Belgesi ald. 

Belgeyi, Büyükehir Belediyesi’nde kalitenin mimar olan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz ald.

Türkiye’de kaliteye yön veren yerel yönetimler arasnda öncü olan Mersin Büyükehir Belediyesi, Türkiye i dünyasnn önde gelen yönetim kurulu bakanlar, CEO’lar ve alannda uzman akademisyenlerin katld Kalite Kongresi’nde baarsn yeniden taçlandrd.

Türkiye Mükemmellik Ödül Jürisi tarafndan yaplan deerlendirmede EFQM Mükemmellikte 4 Yldz Yetkinlik Belgesi’ne layk görülen Büyükehir Belediyesi, sunduu hizmetlerin kalitesini tüm Türkiye’ye göstermi oldu.

Büyükehir Belediyesi’nin almaya hak kazand Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi; kuruluun yüksek kaliteli i yaklam, yenilik yapma kabiliyeti ve mükemmel hizmet sunma konusundaki kalitesinin kant oldu.

Kalite yolculuuna att kaliteli admlarla devam eden Büyükehir Belediyesi, üst düzey yerli ve yabanc katlmclarn olduu kongrede ald belgelerle Mersin’e ve Mersin halkna kaliteyi yaatmaya devam ediyor.

Fütürizmden Realiteye: Dönüen Dönütüren Teknoloji, Birlemi Milletler, Sürdürülebilir Kalknma Hedefleri, Sürdürülebilirliin Ana Faktörü Olarak Çalan Güvenlii, Dönüen Liderlik, Yaanlabilir ehirler, Eurexit: Avrupa’nn Dönüen Yüzü, Dönüüm ve Etkileri gibi konularn tartld kongrede ayrca Mersin Su ve Kanalizasyon daresi Genel Müdürlüü de EFQM Mükemmellikte 5 Yldz Yetkinlik Belgesi’ni ald.

Tarsus’ta Bakan Kocamaz’la balayan kalite yolculuu

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n Tarsus Belediye Bakanl döneminde, 2008 ylnda balatt EFQM Mükemmellik Modeli, baarsna baar katarak, ‘Türkiye Mükemmellikte Süreklilik’ ödülünü ald ve Türkiye’de bir ilke imza att.

KalDer Yönetim Kurulu Bakan Buket Eminolu Pilavc tarafndan verilen ‘Türkiye Mükemmellikte Süreklilik’ ödülünü, Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Belediye Bakan evket Can birlikte ald.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık