solyanreklam
sagreklam

DOĞALGAZ İSTASYON MONTAJLARI BAŞLADI

Doğalgaz istasyonları montajına başlandı Orhangazi’de bu yıl 5 mahallede yapılan doğalgaz kazılarının ardından mahallelerin istasyon montajları da başladı. İlk istasyon Ö

DOĞALGAZ İSTASYON MONTAJLARI BAŞLADI
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

Doğalgaz istasyonları montajına başlandı

Orhangazi’de bu yıl 5 mahallede yapılan doğalgaz kazılarının ardından mahallelerin istasyon montajları da başladı. İlk istasyon Örnekköy ve Fatih Mahallelerinde yerleştiriliyor.

Orhangazi’de Armagaz tarafından sürdürülen Doğalgaz kazı ve dağıtım işleri kapsamında bu yaz döneminde Gedelek, Örnekköy, Fatih, Yeniköy ve Çakırlı mahallelerinde doğalgaz kazıları gerçekleştirilmişti. Kazı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde Doğalgaz İstasyon yerleştirme çalışmaları da başlatıldı.

İLK İSTASYON FATİH VE ÖRNEKKÖY MAHALLELERİ İÇİN

Doğalgaz kazı çalışmalarını sürdüren ekipler Örnekköy ve Fatih Mahallerine hizmet verecek olan Doğalgaz İstasyon montaj çalışmasına başladı. Ekipler sabah saatlerinde Örnekköy mahalle girişinde bulunan alan yerleştirilen istasyonun ana hat çelik boru döşemesinin yanı sıra istasyon montajına da başladı. Çalışmaların 1 hafta içinde tamamlanarak test çalışmalarına geçileceği kaydedildi. Öte yandan Örnekköy ve Fatih Mahalleleri için yapılan istasyon çalışmalarının Gedelek, Yeniköy ve Çakırlı mahalleleri için de önümüzdeki günlerde yapılacağı açıklandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık