Doğa ve Göl Kampı Sona Erdi!

Beşiktaş Belediyesi’nin 9-16 yaş arası çocuklar ve gençler için düzenlediği “Bolu Doğa ve ...

Doğa ve Göl Kampı Sona Erdi!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi’nin her yıl öğrenciler için düzenlediği Ücretsiz Yaz Kampı, bu yıl Bolu’da gerçekleşti. 5 gece 6 gün süren Doğa ve Göl Kampı’nda öğrenciler, Bolu’da çadırlarda konaklayarak doğal yaşamı deneyimleme fırsatına da sahip oldu.

Çocukların alacakları eğitimlerin verimli olabilmesi ve yaşıtlarıyla daha iyi vakit geçirebilmeleri için 9-11 ve 12-16 olarak iki yaş grubu oluşturuldu. Doğa ve Göl Kampı’nda; Kano ve Su Sporları, Okçuluk, Amatör Balıkçılık, Futbol, Voleybol, oyunlar ve doğada hayatta kalma dersleri gibi pek çok eğlenceli aktivite ve eğitimler yer aldı. Öğrencilerimiz 6 günlük kamp döneminde 1 gün Anıtkabir ziyaretine de götürüldüler.

3’üncü ve son kamp dönemi öğrencileri de Bolu’dan güzel anılarla İstanbul’a dönüş yaptı. Öğrenciler, Beşiktaş Belediyesi’ne ve Başkan Hazinedar’a geçirdikleri keyifli kamp dönemi için teşekkür ettiler.