solyanreklam
sagreklam

DİSMEK kayıtları başlıyor

DİSMEK kayıtları başlıyor

DİSMEK kayıtları başlıyor
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 17:49

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, istihdamı artırma ve kentte çeşitli iş kollarına kalifiyeli eleman yetiştirmek amacıyla 22 farklı meslek kolunda açacağı kursların kayıtları 28 Temmuz itibariyle başlıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın, istihdamı artırma ve kentte çeşitli iş kollarına kalifiyeli eleman yetiştirme amacıyla 22 farklı meslek kolunda açacağı kursların kayıtları başlıyor. 28 Temmuz itibariyle kayıtları başlayacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (DİSMEK) 31 Ağustos 2018’e kadar devam edecek. Kayıt yaptırmak isteyenler Sümerpark Ortak Yaşam Alanı içinde yer alan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı DİSMEK öğrenci işlerine başvuruda bulunabilir.

17 Eylül 2018’de eğitimleri başlayacak olan Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayar Destekli Muhasebe, İngilizce (Seviye A1-A2), Autocad, Tekstil, Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Kuaförlük ve Saç Bakım Hizmetleri, Cilt Bakım ve Temel Makyaj, Aşçı Çıraklığı, Pasta Çıraklığı, Servis Elemanı (Garsonluk), Çini İşlemeciliği, Seramik, Karakalem Resim, Yağlı Boya Resim, Hasır Sepet Örücülüğü, Doğal Taşları İşleme, Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımı, Ahşap Oyuncak Yapımı, Ahşap Süsleme ve Boyama, Ebru Sanatı ve Takı Tasarım dallarında açılacak kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere eğitim sonunda Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifikalar verilecek.

Ücretsiz verilecek kursların başlangıç gün ve saatleri daha sonra kursiyerlere SMS ile bildirilecek.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık