solyanreklam
sagreklam

Dinçspor, Fenerbahçe’yi ağırlayacak

Dinçspor, Fenerbahçe’yi ağırlayacak

Dinçspor, Fenerbahçe’yi ağırlayacak
  • 23 Aralık 2014, Salı 0:00

Dinçspor, Fenerbahçe’yi ağırlayacak

Mudanya Belediyesi Dinçspor Kadın basketbol takımı Cumartesi günü saat 14.00 te Mudanya Spor Salonunda güçlü rakibi Fenerbahçe Koleji ile karşılaşacak.

Karşılaşma için son hazırlıkları ve antrenmanlarını gerçekleştiren Dinçspor Kadın Basketbol Takımı Mudanyalılara güzel bir basketbol karşılaşması sunmak için çalışmalarını antrenörleri Mehmet İshak Erdinç ve Sümer Gökşingöl nezaretinde aralıksız olarak sürdürüyor.Takımın iyi durumda olduğunu belirten Antrenör Erdinç, “Güzel geçen bir tatil sonunda çalışmalarımızı sürdürüyor ve başarıya ve galibiyet odaklı çalışıyoruz" dedi. Ligin ilk yarısını 6. sırada tamamlayan Mudanya temsilcisi, ligin ikinci yarısını Fenerbahçe Koleji karşılaşmasıyla başlıyor. Lig arasında TED kolejinden Gülnur Akpınar'ı kadrosuna dahil eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe karşılaşmasına hazır olduğunu gösterdi.
BAŞKANDAN MAÇA DAVET
Mudanya Belediye ve Dinçspor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz," Takımımız Mudanyalı sporseverlere basketbolu sevdirmeye başladı. Her geçen gün karşılaşmalara katılarak desteklerini yoğun olarak veren Mudanyalı taraftarlarımızı Cumartesi günü saat 14.00 Spor Salonunda ki karşılamaya bekliyor ve takımlarını desteklemelerini istiyorum” dedi. Basketbol takımının güven veren ve başarı çıtasını her geçen gün yükselttiğine vurgu yapan Türkyılmaz, “Takıma verilen desteklerin arttığını görmek bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir. Diğer taraftan alt yapısının da gün geçtikçe güçlenmesi Mudanya’da basketbolun sevilmeye başladığının bir göstergesidir "dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık