solyanreklam
sagreklam

Devrim, “ Futbolcularımın Performansından Son Derece Memnunum”

Afyon’da 16 günlük yoğun kamp döneminin ilk etabını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim, 1. et...

Devrim, “ Futbolcularımın Performansından Son Derece Memnunum”
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 15:05
01.08.2018 12:05

Afyon’da 16 günlük yoğun kamp döneminin ilk etabını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim, 1. etap kamp dönemini değerlendirdi. Genel anlamda 1. etap kamp döneminden son derece memnun olduğunu söyleyen Devrim, “ Takıma katılan yeni oyuncularımızın uyumu çabuk oldu. Futbolcularıma, gösterdikleri coşku, istek ve konsantrasyonlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Afyon kampının 1. etabını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim, Afyon kampının 1. etabını değerlendirdi. Kampın ilk etabında futbolcularının çalışma azimleri ve gösterdikleri performanstan son derece memnun olduğunu dile getiren teknik direktör Levent Devrim, “ Yeni transferlerimizin takıma uyumu çabuk oldu. Bu bizim için oldukça sevindirici bir durum. Allaha şükür bir sakatlık yaşamadık. Cuma günü başlayacak olan kampın ikinci etabında teknik, taktik ve hazırlık maçlarına yoğunluk vereceğiz” dedi.
“ Birlik ve Beraberlik Bizi Geçtiğimiz Sezon Başarıya Götüren En Büyük Etkendi”
Afyon kampının 1. etabını başarıyla tamamladıklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim, “ 16 Temmuz tarihinde başladığımız Afyon kampımızın 1. etabını başarıyla tamamladık. Yaklaşık 16 gün süren bir kamp dönemi oldu bizim için. İlk kamplar her takım için genellikle fizik ve kondisyon ağırlıklı geçiyor. Bizim içinde öyle oldu. Çok yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yaptık. Bu arada testlerimizi burada yapma imkanı bulduk. Ben genel anlamda kamptan oldukça memnunum. Beni çok mutlu sevindiren olaylardan bir tanesi Allaha şükür sakatlığımızın olmaması. Bu bizim için çok önemliydi. İkincisi ise takım içinde arkadaşlık anlamında ciddi mesafeler kat ettik. Bu her geçen gün gelişecektir. Zaten bize geçen sene başarıyı getiren en önemli etkenlerden bir tanesi arkadaşlarımızın birbirine olan sevgisi ve saygısıydı” sözlerini kullandı.
“ Yavaş Yavaş Oyun Taktiğimizi, Karakterimizi Arkadaşlarımızla Birlikte Sahaya Yansıtacağız”
Sezon başında takıma kazandırdıkları yeni transferlerinde takıma çabuk uyum sağlamalarının çok önemli olduğunu söyleyen teknik direktör Levent Devrim, “  Takıma yeni katılan futbolcularla eski futbolcular arasında çok ciddi bir arkadaşlık bağı kısa sürede kuruldu. Bu her geçen günde gelişecek. Ben oyuncularımın sahada gösterdikleri coşkudan, istekten ve konsantrasyonlarından dolayı çok mutluyum ve kendilerine teşekkür ediyorum. Gerçekten iyi bir kamp dönemi oldu bizim için. Çok ciddi bir uyum gösterdiler. 2. kamp dönemi daha çok teknik, taktik ve hazırlık maçlarıyla geçecek. Yavaş yavaş oyun felsefemizi, oyun karakterimizi, arkadaşlarımızla birlikte sahaya yansıtacağız. Dediğim gibi güzel bir kamp dönemi geçti bizim için” diye konuştu.
“ Yeni Transferlerimiz Kulübe Ciddi Katkılar Sağlayacaklardır”
Takıma yeni katılan transferleri de değerlendiren teknik direktör Levent Devrim, “ Bir defa önce karakter olarak bakmak lazım. Gerçekten güzel karakterlerle çalışıyoruz. Zaten bu konuda gerekli araştırmalarımızı da yapmıştık. Sadece futbolcunun sahada gösterdiği performansa bakarak transfer yapmadık. Yeni transferlerimizin takıma uyumları gayet önemli ve çabuk oldu. Bu bizim için sevindirici bir gelişme oldu. Her geçen gün gelişimleriyle Manisa Büyükşehir Belediyespor kulübünü saha içinde ve saha dışında başarıyla temsil edip bu kulübe ciddi katkılar vereceklerdir” dedi.
“ Hazırlık Maçlarında Alınan Skorlar Bizim İçin Önemli Değil”
İlk hazırlık maçında Fatsa Belediyespor maçında alınan 2-0’lık galibiyeti de değerlendiren teknik direktör Levent Devrim, “ Öncelikle şunu söyleyeyim. Skor çok önemli değildi bizim için. Biz kampın son gününde bir hazırlık maçı planlamıştık. Günde çift antrenmanla çok yoğun bir çalışma temposunun içerisinde olduk. Arkadaşlarımız çok yorgunlardı. Buraya geldiğimiz günden bu yana çok yoğun çalıştık. Biraz yorgunlukta vardı. Genelde istekli, arzulu, coşkuluyduk. Oyun felsefesi olarak, oyun taktiği olarak daha çok mesafe kat etmemiz gerekecek. İkinci kamp döneminde bunları yapmak için, eksiklerimizi gidermek için bol bol vaktimiz ve zamanımız olacak. Genel anlamda takımımın durumundan memnunum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık