solyanreklam
sagreklam

Devlet Bahçeli Mersin?de

Devlet Bahçeli Mersin?de

Devlet Bahçeli Mersin?de
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz tarafndan yaklak 4 yl boyunca hayata geçirilen 1923 hizmetin toplu açl, temel atma ve tantm töreni, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Bakan Devlet Bahçeli’nin katld görkemli bir törenle gerçekletirildi.

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Meydan’nda ki törene katlmadan önce Mersin Büyükehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz tarafndan yaklak 4 yldr hayata geçirilen hizmetlerin sunumunu izledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Bakan Devlet Bahçeli’nin terifleriyle gerçekletirilen törene, Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n yan sra, MHP Genel Bakan Yardmclar Oktay Öztürk, Sadir Durmaz, Mevlüt Karakaya, Emin Haluk Ayhan ve Mehmet Günal, MHP Genel Sekreteri smet Büyükataman, MHP Grup Bakan Vekili Erkan Akçay, MHP Mersin Milletvekili Baki imek, MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul,  MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancakl, MHP Kahramanmara Milletvekili Fahrettin Ouz Tor, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazolu, Mersin Vali Yardmcs Haluk Nuri Ball, Adana Büyükehir Belediye Bakan Hüseyin Sözlü, Osmaniye Belediye Bakan Kadir Kara, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez Heyeti, çevre il ve ilçe belediye bakanlar, MHP Mersin il ve ilçe tekilatlar, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kurulular, oda ve dernek yöneticileri ile binlerce vatanda katld.

Bahçeli, alan dolduran cokulu kalabala seslendi

24 yllk belediye bakanl tecrübesi ile Mersin’de hizmet maratonu yaratan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz tarafndan hayata geçirilen 1923 projenin açl ve temel atma töreninde konuan MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi olarak belediyecilik anlaynda ötekiletirmeye yer olmadn, MHP’li belediyelerde gece gündüz demeden çalmann ve üretmenin esas olduunu ifade etti.

“Dünya dönse tersine, Mersin gitmez tersine!”

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin hayata geçirdii hizmetler ve çalkanl ile örnek tekil eden belediyelerden olduunun altn çizen Bahçeli, “Mersin Büyükehir Belediyesi, örnek tekil eden, haysiyetli ve hizmetkar tutumu sayesinde parmakla gösterilen bir belediyedir. Mersin Büyükehir Belediyesi’nin azmini, çalkanln, gayretini gördükçe mutlu oluyor, bundan gurur duyuyorum. Emanetin ehil ellerde olduunu biliyor, buna yürekten inanyorum. Sizlerin yüzü gülüyorsa mesele yoktur. Huzurunuz yerindeyse vicdanmz müsterihtir” dedi.

Mersin’de kendisini dinlemek için alan dolduran cokulu kalabala seslenen Bahçeli,  “Allah’a ükürler olsun ki, Mersin Büyükehir Belediyesi önündeki engelleri amak için var gücüyle çalyor, insanmzn huzur ve mutluluu için cann diine takyor. Bu tablo bizleri mutlu ederken elbette birilerini de rahatsz ediyor. Varsn rahatsz olsunlar. Varsn çekemesinler. Varsn kvrm kvrm kvransnlar. Onlara diyecek tek bir sözümüz vardr. Herkes gider Mersin’e, bunlar gider tersine. Dünya dönse tersine, Mersin gitmez tersine. Mersin doru yoldan amaz, armaz. aranlara, maranlara asla pabuç brakmaz” eklinde konutu.

Bakan Kocamaz: “Temel dayanamz Türklük uuru ve slam faziletidir”

Mersin Büyükehir Belediyesi olarak 4 ylda 4 bine yakn projeye imza attklarn ifade eden Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, açl program için Cumhuriyet’in ilan ile özdeleen 1923 rakamn baz aldklarn ifade etti. Üretken ve liyakatli kadrosu ile aldklar kararlarn temel dayanann Türklük gurur ve uuru, slam ahlak ve fazileti olduunu belirten Bakan Kocamaz, Milliyetçi Hareket mensuplarna has bitmeyen bir enerji, engel tanmayan bir kararllk ile ürettikleri 1923 hizmet ve proje hakknda ksa bilgiler verdi.

Bakan Kocamaz, konumasnn devamnda halka hizmet Hakka hizmettir inancyla verdikleri her hizmetin gayesinin “nsan yaat ki, devlet yaasn anlay ve Aziz Atatürk’ün dile getirdii, Mersinliler Mersin’e sahip çknz” talimat olduunu söyledi.

Attklar her admn mihenk tann, Babu Alparslan Türke’in  ‘Hepiniz birer Türk Bayrasnz. Bayra lekelemeyin, kirletmeyin, yere düürmeyin’ öüdü olduunu sözlerine ekleyen Bakan Kocamaz, “Kadim Türk devlet geleneini yaatmay politik kazanmlara her halükarda tercih eden Milliyetçi Hareket’in lideri olarak sizin dile getirdiiniz, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ ölçüsünün omuzlarmza yükledii kutlu sorumluluun farkndayz. Bu ana prensiplerin yol göstericiliinde seçkin liderliinizi örnek alyor, sorumlu olduumuz ehrin insanlarn Cenab Allah’n birer emaneti olarak görüyor, kamu maln canmzdan aziz biliyoruz. limizi ve halkmz, hiçbir karlk beklemeden, içten ve gönülden, karasevdallar gibi seviyoruz. Yaklak dört yldr Mersin’de kurduumuz merhamet odakl sevgi sisteminin, yazdmz hizmet destannn güç ve ilham kayna budur. ‘Derdimiz hizmet, sevdamz memleket’ diyerek çktmz yolda, yüzler gülsün, karnlar doysun, bir tek vatandamz kendini çaresiz hissetmesin diye gece gündüz çalmamzn nedeni budur” diye belirtti.

1923 projelik bir iftihar tablosu

Mersin’i, Milliyetçi Hareket’in yönetim anlay ve hizmetleriyle tantrma imkânna kavutuklarn sözlerine ekleyen Bakan Kocamaz, “Bu süre zarfnda vatan, millet a liyakatli kadromuzla el ele, gönül gönüle vererek, üstlendiimiz sorumluluklarn farknda olarak ilimizin tüm sorunlarna kalc çözümler ürettik. Belediye kaynaklarn etkin ve verimli kullanarak üretken belediyecilik anlaynn gerei olarak verdiimiz katlmc, effaf, adil ve kaliteli hizmetlerle ortaya bambaka bir Mersin tablosu çkardk. 4 yllk süre zarfndaki hizmet ve projelerimizin says bugün burada açln yaptmz 1923 rakamndan çok daha fazladr. Ancak Cumhuriyetimizin 100. Yln ifade eden bu rakam, hepimiz için ve özellikle Milliyetçi Hareket için çok baka anlamlar ifade etmektedir. Pek çok yerel yönetim için imkânsz görünen 1923 projelik bir iftihar tablosuyla sizin ve Mersinli hemerilerimizin huzuruna çkabilmeyi nasip ettii için Cenab Allah’a binlerce kez ükürler olsun” eklinde konutu.

 Konumalarn ardndan MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz ve protokol üyeleri, 1923 hizmetin toplu açl, temel atma ve tantm törenini, kurdele kesimi ile gerçekletirdi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık