DERSİMİZ YEREL YÖNETİMLER!

• 12 Mayıs 2015, Salı 0:00

12 Eylül İlkokulu öğrencileri, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek, ders konuları olan “Yerel Yönetimler” ile ilgili Başkan Türkyılmaz’a belediyecilik ve yerel yönetim işleyişle sorular yönelterek, bilgi aldılar. Mudanya’da yapılan çalışmalar, belediye işleyişi ile ilgili merak ettiklerini Başkan Hayri Türkyılmaz’a soran öğrenciler, ayrıca park ve spor alanı yapılmasını talep ettiler. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, öğrencilerin yerel yönetimlerle ilgili merakla sordukları soruları yanıtlamaktan  mutluluk duyduğunu belirterek, "Geleceğin büyükleri minik öğrencilerimizin, şimdiden yerel yönetimlerle yakından ilgilenmeleri beni çok mutlu etti. Çünkü onlar geleceğin yöneticileri olacak.  Öğrencilerimizin park ve spor alanı istekleriyle ilgili, belediyemiz her mahalleye halı saha ve park yapımıyla ilgili çalışmaları yürütüyor. Öğrencilerimize eğitim yaşamlarında başarılar dilerken, duyarlılıklarından dolayı kendilerini kutluyorum" dedi.