Denizli'de bayramlaşma geleneği değişmedi

Denizlililer, her bayram olduğu gibi gelenekselleşen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Denizli'de bayramlaşma geleneği değişmedi
  • 20 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00
20.08.2018
Denizlililer her Kurban ve Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi. Kurban Bayramı'nın arefesinde düzenlenen bayramlaşma programı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen programa, Denizli Vali Vekili Celalettin Cantürk, önceki dönem Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli ile vatandaş katıldı. Protokol üyeleri, vatandaşların bayramını kutlayarak, programa katılan herkesle tek tek bayramlaştı.

Büyükşehir'den ikramlar

Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında çocukları da unutmayan protokol üyeleri, küçüklere bayram harçlığı verdi. Programa katılan tüm misafirlere Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.