solyanreklam
sagreklam

Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları

Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları

Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
03.08.2018

GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

 
 
 
DOSYA NO: 2018/040
 
Tapu kaydı: Denizli, Merkezefendi İlçesi, Saraylar Mahallesi, 374 Ada, 12 Parselde kayıtlı, Ana taşınmaz yüzölçümü 1.283,00 m2 olan, Ana taşınmaz niteliği Çekme kat+3 katlı betonarme bina olan, Çatı katı, 128 nolu Bağımsız bölümde bulunan 1/150 Arsa paylı Dükkan.
İmar durumu ve önemli özellikleri: Ticaret alanında kalmakta olup, bitişik nizam ve 3 kat yapılaşma koşuluna sahiptir. Taşınmaz Denizli, Merkezefendi İlçesi, Saraylar Mahallesi, 502 sokak, No: 4 Havuzlu Çarşı, İç kapı no: 128 adresindedir. Taşınmaz betonarme yapı tarzında inşa edilmiş, bodrum+zemin+1. Kat+çatı kattan oluşmakta olup 4 katlıdır. Binada toplam 136 adet dükkan bulunmaktadır. Bodrum katta 38, zemin katta 37, 1. katta 33, çatı katında 28 adet dükkan bulunmaktadır. Bina girişi 502 sokak, 457 sokak ve Demirciler Caddesi üzerinden yapılmaktadır. Bina dış cephesi boyalı olup, bina pencere doğramaları PVC doğrama yapılmış, ortak kullanım zeminleri mermer ile kaplı, korkuluklar demir doğramadır. Taşınmaz çatı katında olup, 48 m2 alanlıdır. Halihazırda atıl durumda ve kullanılmamaktadır. Zemini dökme mozaik kaplı, duvarları plastik badanalı, doğramaları ise eski demir doğramadır. Camlar tek camlıdır. Taşınmaz hem teras bölümüne, hem de pasaj içine cephelidir.
Satış şartları: a) İhalenin yeri, günü ve saati ve taşınmazın değeri: İhaleler Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı No: 9, 1. Kat 111 nolu İcra Satış Odası Merkezefendi / Denizli adresinde yapılacaktır.
1. açık arttırma: 11.09.2018 Salı günü saat: 10:00-10:05 arası,
2. açık arttırma: 18.09.2018 Salı günü saat: 10:00-10:05 arası yapılacaktır.
Gayrimenkulün arttırmaya esas muhammen bedeli: 40.000,00 TL (KırkbinTürklirası), KDV: %18'dir.
b) Birinci arttırmada tayin edilen zamanda gayrimenkul, üç defa bağırıldıktan sonra teklif olunan en yüksek bedelle ve bu bedelin rayiç bedelin %75'ini geçmesi şartıyla en çok arttırana ihale edilir. Teklif edilen bedel bu miktarı bulmasa en çok arttıranın taahhütü baki kalmak kaydıyla 7 gün sonra aynı yer ve saatte yapılacak ikinci açık arttırmada verilen bedelin rayiç bedelin %40'ını ve takip masrafları tutarını geçmesi şartıyla en çok arttırana ihale edilir. Birinci arttırmada istekli çıkmaz veya pey sürülmezse ikinci arttırmada 6183 sayılı Kanunun 94. Maddesi gereğince birinci arttırmadaki şartlar aranacaktır.
c) Arttırmaya iştirak edeceklerden muhammen bedelin %7,5'i nispetinde (3.000,00 TL) teminat alınır. Teminat Halk Bankası, Ziraat Bankası veya Vakıflar Bankası şubelerinden mutlaka Denizli Saymanlığı belirtilerek 1001 kodlu Geçici Teminat veya 1011 kodlu İcra Tahsilatı Geçmiş Dönem hesabına katılımcının T.C. Kimlik numarası veya vergi numarası belirtilerek yatırılması gerekmektedir. Teminat olarak 6183 sayılı Kanunun 10'uncu Maddesinin 1. ile 4. Bentlerinde sayılanlar kabul edilecektir. Satış peşin para ile yapılacak olup, alıcıya istenirse satış bedelini yatırması için 10 gün süre verilebilir. Satış bedeli haricinde tahsil edilecek olan Tellaliye harcı, K.D.V., damga vergisi, alım satım harcı, tahliye giderleri ve işlemleri ve tüm masraflar alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.
d) İhaleyi iştirak edeceklerin yanlarında kimlik belgesi veya katılımın tüzel kişilik adına olması halinde yetki belgesi ve teminat makbuzunun yatırıldığına dair banka dekontunun bulunması zorunludur.
e) İhaleye kakılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar, teklif ettikleri bedel ile tekrardan yapılacak olan son ihale arasındaki farktan, farka uygulanacak %5 faizden ve diğer zararlardan sorumludurlar. Bu fark ve zararlar ayrıca bir hükme hacet olmaksızın Müdürlüğümüzce 6183 sayılı Kanuna istinaden tahsil edilecektir. Bu fark ve zarar öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.
f) Şartname ilan tarihinden itibaren Müdürlüğümüzün ilgili Servisinde görülebilinir.
g) İş bu ilan tapu kaydında adresi bulunmayan ilgililer ile tapu kaydında ad ve adresleri olup da tebliğ edilmeyen ilgililere de tebliğ yerine geçer.
h) Satışa iştirak edeceklerin şartnameyi görmüş ve kabul etmiş sayılacakları, bilgi almak isteyenlerin Müdürlüğümüz İcra Satış Servisine başvurmaları ilan olunur.





BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık