Demokrasi Meydanı'nda 23 Nisan Töreni!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun'

Demokrasi Meydanı'nda 23 Nisan Töreni!
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Beşiktaş Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle kutladı. Törene; Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, ilçe protokolü, ilçe okullarından öğretmenler, öğrenciler, veliler ve beşiktaş sakinleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Atatürk Anıtına çelenk bırakan Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, tüm katılımcıların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Program kapsamında konuşmalar yapıldı, şiirler okundu ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Beşiktaş Belediye Bandosu'nun coşkulu marşlarla eşlik ettiği bu anlamlı güne; ilçemizdeki okulların öğrencilerinin halk oyunları gösterileri renk kattı.