solyanreklam
sagreklam

Dağ Yamaçlarındaki Mahallelere Ulaşım Hizmeti

Osmangazi Belediyesi, kış aylarının yoğun yaşandığı dağ yamaçlarındaki mahallelerde bozulan yol ve merdivenleri yeniledi.

Dağ Yamaçlarındaki Mahallelere Ulaşım Hizmeti
  • 26 Ekim 2018, Cuma 10:51

Osmangazi Belediyesi, kış aylarının yoğun yaşandığı dağ yamaçlarındaki mahallelerde bozulan yol ve merdivenleri yeniledi.

Coğrafi yapısı nedeniyle yaya ulaşımının dahi zor sağlandığı Uludağ yamaçlarındaki mahallelerde yaşayan vatandaşların kış aylarında sıkıntı yaşamaması için Osmangazi Belediyesi tarafından bir dizi önlem alındı. Uludağ eteklerindeki Alacahırka, Mollafenari, Demirkapı, Muradiye, Maksem, Kavaklı, Pınarbaşı, Alaaddin, Yiğitali ve Bağlı Mahalleleri’ndeki sokaklar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince merdiven bakımı, taraklı mozaik kaplama, kilitli parke yapımı, demir korkuluk örme ve asfalt kaplama çalışmalarıyla yenilendi. Özellikle yol yapımına uygun olmayan bölgelerdeki bozuk merdivenler tamamen yenilenirken, mevcut merdivenlerin zemini de kış şartlarında vatandaşların kayıp düşmemesi için taraklı mozaik ile kaplandı. Ayrıca bozulan bazı yollar da asfalt kaplama çalışmalarıyla ulaşıma uygun hale getirildi.

Bu bölgedeki çalışmaların ihtiyaç durumuna göre devam edeceğini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Yüksek kesimlerdeki mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısı ulaşım konusunda oluyor. Bu bölgedeki sıkıntıları en aza indirmek için gayret gösteriyoruz. Ekiplerimiz, bozulan yolları ve merdivenleri tek tek elden geçiriyor. Vatandaşlarımızın ulaşımlarını rahat sağlamaları için çalışmalarımızı kesintisiz şekilde sürdürüyoruz” dedi.


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık