Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret etti.Ziyarette Büyükşehir Belediyesinin hem Çorlu'da hem de il genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Albayrak, Kaymakam Levent Kılıç'a Çorlu'ya yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi. Kaymakam Kılıç da, Başkan Albayrak'a nazik ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'a Ziyaret
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 0:00