solyanreklam
sagreklam

ÇEVRE KİRLİLİĞİNE ZABITA MÜDAHALESİ

ÇEVRE KİRLİLİĞİNE ZABITA MÜDAHALESİ

ÇEVRE KİRLİLİĞİNE ZABITA MÜDAHALESİ
  • 16 Mart 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile çevre kirliliğinin önlenmesi konusunda çalışmalar gerçekleştiriyor.

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işyerleri denetimlerinin yanı sıra ilçe sınırları içerisinde çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Mudanya ilçe sınırları içerisinde özellikle ana caddeler, kaldırımlar ile bina önlerine izinsiz ve mevzuata aykırı olarak bırakılan moloz, inşaat artığı ve bahçe düzenlemelerinden çıkan dalların kaldırılması yönünde denetimlerde bulunan ekipler, çevre ve görüntü kirliliği oluşturan kişiler hakkında Kabahatler Kanunu’nun 41. maddesi gereği yasal işlem yapıyor.
VATANDAŞLAR ÇEVRE BİLİNCİNE KARŞI UYARILIYOR
Ev ve işyerlerinde yapılan tadilat ve inşaat çalışmaları sonrasında çıkan atıkların gelişigüzel olarak sokaklara bırakılmaması gerektiğini vatandaşlara anlattıklarını ve uyarılarda bulunduklarını ifade eden Zabıta Müdürü İlhan Aksakal, “İlçemizin estetiğinin korunması ve çevre temizliğinin sağlanması için Temizlik İşleri Müdürlüğü’müz ile koordineli olarak çalışmalarımız, kontrol ve denetimlerimiz devam edecektir” dedi.
“DAHA TEMİZ BİR MUDANYA SAĞLAYALIM”
Mudanya Belediyesi olarak ilçede çevre temizliğinin sağlanması için çeşitli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Yaptığımız protokoller ile atıkların geri dönüşümüne kazandırılmasını sağlıyoruz. Okullarımızda bu çalışmalarımızın eğitimleri de mühendislerimiz tarafından veriliyor” dedi. Çevre temizliği konusunda vatandaşların daha duyarlı olmasını da isteyen Türkyılmaz, “Çöplerimizi ve atıklarımızı cadde ve sokaklara değil, çöp konteynırlarına atalım. Elimizden geldiğince atıkları ayrıştırarak geri dönüşüme de katkı sağlayarak ilçemizin daha temiz bir kent olmasını hep birlikte sağlayalım” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık