Çerkezköy'deki Yatırımlar İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy İlçesinde gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi.Başkan Kadir Albayrak, yapımı devam eden Çerkezköy Kent Parkı 2. Etap, Çerkezköy Yüzme Havuzu inşaatı, Çerkezköy Kültür Merkezi inşaatı ve Kavakdere Islah çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı.Başkan Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın da yer aldığı incelemeler sonrası yaptığı açıklamada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek "Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Çerkezköy'deki Yatırımlar İncelendi
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 0:00