solyanreklam
sagreklam

Çerkezköy Kültür Merkezi Tamamlanıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin büyük ve önemli projelerinden biri olan Çerkezköy Kültür Merkezi inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.Eylül 2017'de temeli atılan Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandığında, 35 yıldır hızla sanayileşen ve Türkiye'nin 81 ilinden göç alan Çerkezköy modern bir kültür merkezine kavuşmuş olacak.Özgün Tasarımlı Modern Bir Kültür Merkezi1 bodrum kat, zemin kat ve zemin üstü 2 kat olmak üzere toplam 4 kattan oluşan, toplam 12.764 metrekare alana sahip Çerkezköy Kültür Merkezi bünyesinde, 200 araçlık otopark, idare odaları, 735 kişilik konferans salonu, kafeteryalar, sanat atölyeleri, 238 kişilik tiyatro salonu, sergi salonu, 195 kişilik sinema salonu, teknik kütüphane, görsel sanatlar sınıfı, sanat sınıfları yer alıyor.Başkan Kadir Albayrak Çerkezköy Kültür Merkezinde İncelemelerde BulunduÇerkezköy Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunan ve teknik personelden inşaatın son durumu ile ilgili bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçemizde halkın öncelikli ihtiyaçlarına göre proje ve yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bilindiği üzere Çerkezköy güçlü sanayisi sayesinde yoğun bir şekilde göç alan bir ilçemiz. Kültür ve sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapacak böyle bir Kültür Merkezi'ne ihtiyaç vardı. Biz de uzun yıllar boyunca hizmet verecek olan bu kültür merkezi projemizi hayata geçirdik. İnşaat çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Yakın bir zamanda Kültür Merkezimizi hizmete sunacağız. Halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Çerkezköy Kültür Merkezi Tamamlanıyor
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin büyük ve önemli projelerinden biri olan Çerkezköy Kültür Merkezi inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

Eylül 2017'de temeli atılan Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandığında, 35 yıldır hızla sanayileşen ve Türkiye'nin 81 ilinden göç alan Çerkezköy modern bir kültür merkezine kavuşmuş olacak.

Özgün Tasarımlı Modern Bir Kültür Merkezi

1 bodrum kat, zemin kat ve zemin üstü 2 kat olmak üzere toplam 4 kattan oluşan, toplam 12.764 metrekare alana sahip Çerkezköy Kültür Merkezi bünyesinde, 200 araçlık otopark,  idare odaları, 735 kişilik konferans salonu, kafeteryalar, sanat atölyeleri, 238 kişilik tiyatro salonu, sergi salonu, 195 kişilik sinema salonu, teknik kütüphane, görsel sanatlar sınıfı, sanat sınıfları yer alıyor.

Başkan Kadir Albayrak Çerkezköy Kültür Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Çerkezköy Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunan ve teknik personelden inşaatın son durumu ile ilgili bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçemizde halkın öncelikli ihtiyaçlarına göre proje ve yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bilindiği üzere Çerkezköy güçlü sanayisi sayesinde yoğun bir şekilde göç alan bir ilçemiz. Kültür ve sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapacak böyle bir Kültür Merkezi'ne ihtiyaç vardı. Biz de uzun yıllar boyunca hizmet verecek olan bu kültür merkezi projemizi hayata geçirdik. İnşaat çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Yakın bir zamanda Kültür Merkezimizi hizmete sunacağız. Halkımıza hayırlı olsun" dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık