solyanreklam
sagreklam

Cem Karaca'ya Saygı Gecesi'

Beşiktaş Belediyesi, Ustalara Saygı etkinlikleri kapsamında usta sanatçı Cem Karaca'yı Anm...

Cem Karaca'ya Saygı Gecesi'
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Cem Karaca, ölümünün 12. yılında, Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen "Ustalara Saygı" gecesi ile anıldı.

Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma programında, başta ünlü şarkıcı Erol Evgin olmak üzere, geceye katılan birçok isim Cem Karaca'nın eserlerini seslendirdi.

Anma programına, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, eşi Özlem Hazinedar, İlkim Karaca, Erol Evgin, Mehmet Soyarslan, Melihat Gülses, Grup Gündoğarken, Can Ceyhun Sümer, Bora Gencer, Cem Karaca'nın sanatçı dostları, ve çok sayıda sanatsever katıldı. Gecede, dostları ve sevenleri Cem Karaca şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi.

Retrobüs grubunun, sahnede birebir yaptığı Cem Karaca taklidi konuklara keyifli dakikalar yaşattı.

Anma Gecesi'nde konuşan Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca, usta sanatçı için, “Çok şarkılar söyledi. Başka insanların derdini de kendi derdi gibi bildi” dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da, "Cem Karaca darbelerin simgelerinden biri oldu. O'nun gelişi, Türkiye'de demokratikleşmenin simgelerinden biri haline geldi. Karaca'nın gelişine en çok sevinenlerden biri de bendim" dedi.

Erol Evgin ise, "12 yıl olmuş. Acısı çok taze. Sanki 5 sene olmuş gibi. O taze acının nedeni, çok değerli bir insan olması. Müziğimize çok büyük katkıları olmasıdır. Bir kent ozanı, Türk Müziği'ne çok büyük katkısı oldu" diye konuştu.




BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık