solyanreklam
sagreklam

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ'NDEN OKULLARA T...

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ'NDEN OKULLARA T...

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ'NDEN OKULLARA T...
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, okullara yapılan temizlik malzemesi yardımının dağıtımı programına katıldı.

 

Çekmeköy Belediyesi her yıl olduğu gibi 2018-2019 eğitim öğretim döneminde de okulların temizlik malzemesi ihtiyacını karşılıyor.  İlçede bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerin tamamına yapılan temizlik malzemesi yardımıyla öğrencilerin daha hijyenik ortamda eğitim almaları amaçlanıyor.

 

Nişantepe İlköğretim Okulun’da gerçekleşen dağıtım programına katılan  Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,” 2018-2019  Eğitim öğretim döneminde de okullarımızın temizlik malzemesi ihtiyacını belediye olarak karşılıyoruz. Temizlik malzemesi yardımı her iki dönemde yapılmak üzere planlandı. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve çocuklarımızın daha hijyenik ve daha kaliteli ortamlarda eğitimlerini sürdürmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz,” dedi.

 

 

Okullara temizlik malzemesi yardımı kapsamında;  Sıvı El Sabunu 5 Kg, Çamaşır Suyu 5 Kg, Oto Yıkama Fırçası, Çöp Torbası Büyük Boy, Çek Çek Sil, 12 li  Mikrofiber Temizlik Bezi, Askılı Wc Koku Giderici 12 li, Sıvı  Ovma Maddesi 5 Kg, Arap Sabunu 5 Kg, Yüzey Temizlik Maddesi 5 lt, Fotoselli Kağıt Havlu 6’lı, Jumbo  Mini Tuvalet Kağıdı  12’li ve Faraş Fırça Takımı dağıtıldı.

 


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık