ÇATALCA BELEDİYE HEYETİNDEN TÜRKYILMAZ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

• 20 Mayıs 2017, Cumartesi 0:00
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98’inci yıldönümü ve Mudanya Lezzet Şenliği etkinlikleri çerçevesinde Mudanya’da bulunun Çatalca Belediyesi heyeti Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Filiz Öder, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın, halk dansları eğitmeni Mehmet Emre Toker ve belediye personeli Aykut Çetin’in gerçekleştirdiği ziyarette Mudanya’da bulunmaktan ve etkinliklerde yer almaktan dolayı çok memnun olduklarını belirten Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın, “Çok keyif alıyoruz. Mudanya’da olmak bizleri çok mutlu etti” dedi. Organik olarak Mudanya ile aralarında bir bağ oluştuğunu da belirten Ilgın, Mudanya ile kardeş şehir olmak istediklerini de sözlerine ekledi. Sportif, kültürel, sanatsal faaliyetler ve mübadele üzerine keyifli bir sohbetin gerçekleştirildiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, iki belediye arasında oluşan bağın sürmesini diledi.  Mudanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adnan Gül’ün de hazır bulunduğu ziyaret sonunda karşılıklı hediyeler verilerek, oluşan birlikteliğin devam etmesi de temenni edildi.