solyanreklam
sagreklam

?Çanakkale Kaynağını İmandan Alan Kardeşliğin Ve Fedakarlığın Adıdır?

?Çanakkale Kaynağını İmandan Alan Kardeşliğin Ve Fedakarlığın Adıdır?

?Çanakkale Kaynağını İmandan Alan Kardeşliğin Ve Fedakarlığın Adıdır?
  • 17 Mart 2018, Cumartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Çanakkale Deniz Zaferi ve ehitleri Anma Günü’nün 103. yl dönümü nedeni ile yazl bir mesaj yaymlad.

Bakan Kocamaz, mesajnda unlar kaydetti:

“Tarihten silinmek istenen bir milletin, yokluk ve imkânszlklara ramen,  vatann can pahasna nasl savunduunu gösteren ve tarih için büyük bir öneme sahip olan bu zaferin 103. yl dönümünü büyük bir onur ve sevinç ile kutlamaktayz. Tarih boyunca hürriyet ve bamszlna gölge düürmeyen Türk Milleti, bu uurda en zorlu mücadelelerden birini Çanakkale’de vererek ei benzeri olmayan bir kahramanlk destan yazmtr.

Bugün bile tüm dünyann konutuu Çanakkale’deki yüksek ruh ve maneviyat görmezden gelmek mümkün deildir. Ecdadmzn cephede göstermi olduu kahramanlk, Türk askerinin kudretini, vatan ve millet sevgisini bir kez daha gözler önüne sermitir.

Bizler de ecdadmzn bizlere emaneti olan vatan topran namusumuz bilip, anl al bayramz göklerden indirmeyecek, vatan için kann son damlasna kadar feda eden ehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatralarn ilelebet yaatacaz. 

Çanakkale kaynan imandan alan kardeliin ve fedakarln addr. te bu yüzden tarih Çanakkale Zaferi’ni altn harfler ile yazmtr. Çanakkale Zaferi’nin 103. yl dönümünü bir kez daha cokuyla kutlarken, topramz, vatanmz ve ezanmz borçlu olduumuz bata Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadalar olmak üzere, vatan savunmasnda ehit düen tüm kahramanlarmz büyük bir minnet, sayg ve özlemle anyoruz.” 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık