Çakmak Mahallesi'nde Su Kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 12.09.2018'de Çakmak Mahallesi'nde su kesintisine gidilecektir.

Çakmak Mahallesi'nde Su Kesintisi
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 0:00
10.09.2018
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün içme suyu hat bağlantısı nedeniyle Çakmak Mahallesi'nde su kesintisine gidilecektir. Bu kapsamda, 12 Eylül 2018 Çarşamba günü içme suyu şebeke hattı bağlantısı nedeniyle 08:00- 16:00 saatleri arasında Çakmak Mahallesi'nde planlı su kesintisi yapılacaktır. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte olup, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek.