solyanreklam
sagreklam

Caberburhan Mezarlığı'na Yeni İçme Suyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Caberburhan Mahallesi’ne bağlı Mahalle Mezarlığı’na içme suyu şebekesi döşeyerek ziyarete gelen vatandaşlara kesintisiz su...

Caberburhan Mezarlığı'na Yeni İçme Suyu Hattı
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 19:39

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Caberburhan Mahallesi’ne bağlı Mahalle Mezarlığı’na içme suyu şebekesi döşeyerek ziyarete gelen vatandaşlara kesintisiz su temin etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı çalışmalarıyla vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ, Alaşehir’in Caberburhan Mahallesi’ndeki mezarlığa içme suyu şebekesi döşedi. MASKİ ekipleri, eski ve yıpranmış olan şebeke hattını yenileyerek mezarlık içerisinde çeşmelerden vatandaşlara kesintisiz su kullanma imkanını sağladı. Mahalle sakinleri, 400 metrelik yeni içme suyu hattı sayesinde mezarlık ziyaretlerinde taşıma su kullanmaktan kurtuldular. Mahalleye yapılan hizmet için MASKİ’ye teşekkür eden mahalle sakinleri, ebediyete intikal eden yakınlarının mezarlarındaki çiçekleri sularken ve temizlerken zorluk çekmeyecekleri için memnun olduklarını ifade ettiler.
“Cengiz Başkanımızın hizmetlerini takdir ediyoruz”
Caberburhan Mahalle Muhtarı İlyas Ginigen, “Mahalle mezarlığımızda bulunan çeşmelerimizde sularımız sürekli kesiliyor ve düzensiz akıyordu. İçme suyu şebeke hattımızın boruları eski ve epey yıpranmıştı. Uzun zamandır hiç bakım yapılamamıştı. Sağolsunlar MASKİ yetkilileri hemen ilgilendiler. Hat yenileme çalışmalarını tamamladılar. Büyükşehir ve MASKİ sayesinde ne derdimiz varsa hemen çözüme kavuşuyor. Cengiz Başkanımızın hizmetlerini takdir ediyoruz. Bu güzel hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık