solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir’in Yaz Konserleri Başladı

Büyükşehir’in Yaz Konserleri Başladı

Büyükşehir’in Yaz Konserleri Başladı
  • 17 Temmuz 2018, Salı 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, tatilini Mersin sahillerinde geçiren turistler için plajda konser düzenledi. Büyükehir Belediyesi Kent Orkestras sanatçlarnn verdii konseri yüzlerce tatilci izledi.

Erdemli ilçesi Aya Yemikumu Halk Plaj’nda düzenlenen yaz konserinde denize kar arklarn seslendiren tatilciler, hareketli ve slow birbirinden güzel arklar hep bir azdan söyledi. Büyükehir Belediyesi sayesinde elenceli bir yaz akam geçiren tatilciler, alklar ve slklar ile arklara elik etti. Ayrca kumsalda müzik eliinde dans eden tatilciler doyasya elenme frsat buldu. letmesi Mersin Büyükehir Belediyesi Denizkz Turizm A..’de olan Yemikumu Halk Plaj’nda gerçekletirilen konserde, Büyükehir Belediyesi Kent Orkestras sanatçlar arklarn seslendirirken, dinleyiciler keyifli ve müzik dolu dakikalar geçirdi.

Konserler tatilciler için sürpriz oldu

Yemikumu Halk Plaj’nda ailesi ile birlikte konserin keyfini süren Hasan Ali Baer “Mersin Büyükehir Belediye Bakanmz Burhanettin Kocamaz’a çok teekkür ederim böyle bir elence tertip ettii için. Çok memnunuz. Çok eleniyoruz, Allah ondan raz olsun, bamzdan eksik etmesin” dedi.

Avrupa’dan tatil için Mersin’e geldiini ifade eden Kadir Ylmaz “Duyduk ki böyle güzel bir ortam varm biz de çktk geldik. Aslnda böyle bir etkinlik beklemiyorduk. Bizim için sürpriz oldu. Çokta güzel olmu, ailecek geldik ve baya memnunuz. Buradan herkese selamlar. Çkn çkn Mersin’e gelin, burada çok güzel ortamlar var” eklinde konutu.

Almanya Stuttgart’dan Mersin’e tatil için geldiini dile getiren Bahar Yaar, “Çok memnunum konserlerden. Böyle etkinliklerin devaml olmasn çok istiyoruz. Bizler Avrupa’dan gelenler buraya elenmeye geliyoruz. Ne yazk ki böyle etkinlikler çok az. O yüzden bugün burada çok elendim. Bakanmza da kendi adma çok teekkür ediyorum” diye belirtti.

“Turizmi seven bir Bakanmz var”

Aya Yemikumu’nda iletme sahibi olan Erban Atabey ise “Belediyemizin sunduu bu imkanlara çok teekkür ediyoruz.  Olmas gerekenler bunlar. Yemikumu’na yakan budur. Her zaman böyle etkinlikler olsun. Halkmz eleniyor. Her ey çok güzel. Bunlarn devamn da bekliyoruz. Artk buralar tam anlamyla bilen bir bakanmz var. Turizmi seven bir bakan geldi. nsanlar çok güzel eleniyorlar. Bir iletmeci, turizmci ve otelci olarak bunun devamn bekliyoruz” ifadelerini kulland.

Adyaman’dan Mersin’e gelen Alev Doan da “Mersin’e tatil için geldik ve bugün evlilik yldönümümüz. Bizim için çok güzel bir sürpriz oldu. Her yl buraya geliyoruz ama böyle bir etkinlie ilk defa denk geliyoruz ve devamn bekliyoruz. Muhtemelen önümüzdeki yl da urayacaz buraya” dedi.

Konserler 7 gün boyunca aralklarla devam edecek

Mersin Büyükehir Belediyesi Kent Orkestras’nn yaz konserleri, 18 Temmuz Çaramba Günü Susanolu Halk Plaj’nda, 21 Temmuz Cumartesi günü Kzkalesi Halk Plaj’nda, 23 Temmuz Pazartesi günü Kocahasanl Kamp Alan’nda, 28 Temmuz Cumartesi günü Erdemli Halk Plaj’nda, 8 Austos Çaramba günü Susanolu Halk Plaj’nda, 11 Austos Cumartesi günü Kzkalesi Halk Plaj’nda ve son olarak 18 Austos Cumartesi günü Yemikumu Halk Plaj’nda tatilciler ile buluacak. Konserler saat 20.30’da gerçekleecek.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık