solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir'in Mayıs Ayı Toplantısı Gerçekleşti

Büyükşehir'in Mayıs Ayı Toplantısı Gerçekleşti

Büyükşehir'in Mayıs Ayı Toplantısı Gerçekleşti
  • 18 Mayıs 2018, Cuma 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Meclisi 2018 Yl Mays Ay Toplants’nn kinci Birleimi, Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz bakanlnda gerçekletirildi.

Kongre ve Sergi Saray’nda gerçekletirilen toplantda, idare tekliflerine ait 6, komisyon raporlarna ait 15 ve gündem d 1 madde olmak üzere toplam 22 madde görüüldü.

Soli’de Güne Festivali

Komisyonlardan gelen konularn görüüldüü maddeler arasnda yer alan 29-30 Haziran ve 1 Temmuz 2018 tarihlerinde Mezitli’de gerçekletirilecek olan 8. Soli Güne Festivali’ne Mersin Büyükehir Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Dairesi Bakanl’nn 2018 Mali Yl bütçesinden 100 bin TL maddi destein verilmesi ile ilgili madde oy birlii ile kabul edildi.

Büyükehir’den Alevi Dernekleri’ne destek 

Mays ay ikinci birleiminde Alevi Kültür Dernekleri Mezitli ubesi Derneine KDV dâhil bir milyon Türk Liras maddi yardmda bulunulmas ile ilgili madde görüülerek oy birlii ile kabul edildi. Ayrca Toroslar lçesi’nde bulunan Toroslar Cemevi’ne malzeme yardm yaplmas ile ilgili karar mecliste oy birlii ile kabul edildi.

4. Mersin Maratonu 16 Aralkta

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan geçtiimiz yl üçüncüsü gerçekletirilen ve bu yl 16 Aralk 2018 tarihinde düzenlenmesi planlanan 4. Uluslararas Mersin Maratonu’nun gelir giderlerinin Büyükehir mar naat Turizm Otopark Elektrik Üretim Reklam ve Organizasyon San ve Tic. A. tarafndan üstlenilerek, hizmet organizasyonunu gerçekletirilmesi ile ilgili teklif oy birlii ile kabul edildi. Geçtiimiz yl  65 bin kiinin bar, huzur ve kardelik için tek yürek olduu, bu sayede Mersin sokaklarnn heyecanl ve renkli bir yara sahne olduu Uluslararas Mersin Maratonu 16 Aralk 2018 tarihinde tüm cokusu ile gerçekleecek.

Dilek ve temenniler bölümünde ise Bakan Kocamaz, “Hepinizin mübarek ramazan ayn tebrik ediyorum. Ülkemizde, bölgemizde ve tüm insanlk âleminde hayrlara vesile olmasn diliyorum” temennileri ile meclisi sonlandrd.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık