Büyükşehir'den Saruhanlı'ya Ay- Yıldızlı Aydınlatma

Büyükşehir'den Saruhanlı'ya Ay- Yıldızlı Aydınlatma
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 15:26

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Saruhanlı ilçe merkezi ve Halitpaşa Mahallesi’ne Türk Bayrağının simgesi olan ay yıldız ile yaptığı ışıklandırma figürü vatandaşların büyük beğenisi topladı.

Milli ve manevi duygulara hassasiyetle yaklaşan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçe merkezi ve Halitpaşa Mahallesi’ne Türk Bayrağının simgesi olan ay yıldız ile yaptığı ışıklandırma çalışmasını tamamladı. Vatandaşların da büyük beğenisi toplayan aydınlatma çalışması bulunduğu bölgeye farklı hava kattı. Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış da yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini sosyal medya hesabından paylaştı. Muhtar Karakayış,”Manisa Büyükşehir Belediye Başkanım Cengiz Ergün bu güzel hizmetinden dolayı mahallemiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.