solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir?den Mezarlıklara Köşe Bucak Hizmet

Büyükşehir?den Mezarlıklara Köşe Bucak Hizmet

Büyükşehir?den Mezarlıklara Köşe Bucak Hizmet
  • 01 Ocak 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, mezarlklarn estetik ve güvenli bir görüntüye kavumas amacyla balatt çalmalar kapsamnda Güneykent Mezarl’nda asfaltlama çalmalarn tamamlad. Bordür ve zgara döeme çalmalarnn devam ettii Güneykent mezarlnda yenileme çalmalar ise tüm hzyla devam ediyor.

Uzun yllardr bakm bekleyen mezarlklar titizlikle yürüttüü çalmalar sayesinde yenileyen Mersin Büyükehir Belediyesi, Mersin genelindeki mezarlklarn çehresini deitiriyor. Vatandalarn ebediyete intikal eden yaknlarn gönül rahatlyla ziyaret edebilmeleri amacyla çalmalarn sürdüren Büyükehir Belediyesi Yol Yapm, Bakm ve Onarm Dairesi Bakanl ekipleri yaz boyu sürdürdüü özverili çalmalarna devam ediyor.

Mersin Büyükehir Belediyesi Yol Yapm, Bakm ve Onarm Dairesi Bakanlna bal ekipler tarafndan Güneykent Mezarl’nda adalar arasnda bulunan yollarn tamam scak asfaltla kapland. 20 kiilik ekibin yürüttüü çalmalar kapsamnda 5 bin 600 ton scak asfalt serimi gerçekletirilirken, mezarln etrafndan yaplan bordür döeme çalmalar da büyük bir hzla devam ediyor.

Hizmet belediyecilii anlay ile çkt yolda mezarlktaki asfaltlama ve 3 bin metrelik bordür döeme çalmasnn ksa sürede tamamlanabilmesi için mesai mevhumu gözetmeden çalmalarn sürdüren ekipler asfalt ve bordür çalmasnn yan sra, 120 metre de zgara döemesini tamamland.  Mezarlkta devam eden çalmalar iki hafta içerisinde bitecek.

Yalnzca Güneykent Mezarl deil Mersin genelinde ki mezarlklarda e zamanl olarak yürütülen çalmalar ile mezarlklar bakmsz görünümünden kurtularak yeni bir görüntüye kavuacak. Ekiplerin hummal çalmalar sürerken, mezarlklar yenileniyor, çehresi deiiyor.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık