solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir'den Kızılay'a Hep Destek Tam Destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türk Kızılayı Manisa Kan Bağışı Merkezi’ne geçtiğimiz yıllarda tahsis ettiği ve 34 bin kişiye hayat veren kanın toplandığı iki yatak kapasi...

Büyükşehir'den Kızılay'a Hep Destek Tam Destek
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 19:36

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türk Kızılayı Manisa Kan Bağışı Merkezi’ne geçtiğimiz yıllarda tahsis ettiği ve 34 bin kişiye hayat veren kanın toplandığı iki yatak kapasiteli aracı, yeni dört yatak kapasiteli araçla değiştirdi. Araç desteğinin protokolle imza altına alındığı törende konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kan bağışı noktasında yaptıkları desteklerin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek; kan bağışında Manisa’yı öncü illerden biri haline getiren vatandaşlara da teşekkür etti.

Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman, yönetim kurulu üyeleri ve Kan Merkezi Müdürü İsmet Nardal, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen iki yatak kapasiteli aracın, kapasitesinin arttırılarak yenilenmesi ve bu sürecin protokolle imza altına alınması için ziyarette bulunduklarını belirten Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Cemal kahraman, “Cengiz Başkan, bizim hem başkanımız hem de kardeşimiz. Her noktada bize yardımcı oluyor. Kendi evimiz gibi gelip, burada isteklerimizi dile getiriyoruz. Kesinlikle de olumsuz bir şekilde geri dönmüyoruz. Çok yardımsever bir kişi ve Kızılay gönüllüsü olduğu için teşekkür ediyorum. Bize tahsis ettikleri aracı, dört yatağa çıkardığı için çok mutluyuz. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.
34 Bin Kişiye Hayat Verdi
Kan Merkezi Müdürü İsmet Nardal da, iki yataklı araçla toplanan kan bağışlarının 34 bin kişiye hayat verdiğini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Başkan Ergün, ‘Kan Bağışına Destek Olduğumuz İçin Çok Mutluyuz’
İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, geçtiğimiz yıllarda Türk Kızılayı’na kan bağışı toplama noktasında bir araç vermiştik. İki yatak kapasiteliydi. İlgili başkanımız ve kan merkezi müdürümüzün aracın yatak kapasitesini dörde çıkarma noktasında bizlere talepleri oldu. Hem bu talebi yerine getirmek ve hem de mevcut protokolün süresi dolduğu için bu süreci sürdürmek adına bir aradayız. Kan bağışının daha fazla toplanması için iki yataklı aracı geri aldık ve yeni dört yataklı araçla yer değiştirdik.  Bildiğim kadarıyla Manisa kan bağışı noktasında, Ege Bölgesi içerisinde birinci sırada. Bu noktada çok büyük hizmetler yapan ilgili arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kendilerine kolay gelsin diyorum. Bu işin içerisinde katkıda bulunuyor olmak bizleri mutlu ediyor. Kurumlar arası işbirliği ve diyalog, bu tür faydalı hizmetleri ortaya çıkarıyor. Halkımıza hizmet etmek bizleri çok mutlu ediyor. ben emeği geçen katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman, protokolün altına imzalarını attı.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık