solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir'den 'Hoş Geldin Bebek' Sürprizi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’da dünyaya gelen bebekleri güzel sürprizlerle karşılıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bilinçli anneler ve sağ...

Büyükşehir'den 'Hoş Geldin Bebek' Sürprizi
  • 11 Ağustos 2018, Cumartesi 14:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’da dünyaya gelen bebekleri güzel sürprizlerle karşılıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bilinçli anneler ve sağlıklı bebekler hedefiyle başlattığı ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ hızla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Cihan- Rabia Gören, İbrahim-Gamze Yavaş ve Tuğba-Güngör Taşkın çiftlerini ziyaret ederek yeni doğan bebeklerine uzun ömürler diledi.

Manisalı vatandaşların sevincinde de, üzüntüsünde de yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ‘Hoş Geldin Bebek’ projesiyle ailelerin mutluluğunu paylaşıyor. Gerçekleştirilen proje kapsamında bebek mutluluğu yaşayan aileler ziyaret edilerek aileler hem bilgilendiriliyor, hem de ebe Gülşah Filiz tarafından rutin sağlık kontrolünden geçiriliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ‘Hoş Geldin Bebek’ ekibiyle birlikte, Cihan- Rabia Gören, İbrahim-Gamze Yavaş ve Tuğba-Güngör Taşkın çiftlerini ziyaret etti. Çiftlerin yeni doğan bebekleriyle yakından ilgilenen Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Nasıl Faydalanabilirim ?
‘Hoş Geldin Bebek’ projesine başvuruda bulunan tüm aileleri evlerinde ziyaret ettiklerini belirten Ustamehmetoğlu,” Manisa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Danışma Rehberlik Merkezi’nin 0236 237 41 08 telefon numarasını arayıp başvuran tüm ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Bu projede; Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak doğumdan ölüme vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduklarını hissettirebilmek ve ailelerin mutlu anlarını beraber paylaşabilmek istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık