solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir?den Gezici Kentkart Aracı

Büyükşehir?den Gezici Kentkart Aracı

Büyükşehir?den Gezici Kentkart Aracı
  • 22 Kasım 2017, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, vatandalarn toplu tama araçlarnda kulland Kentkart’a ulama konusunda sknt yaamamas için Kentkart sat ve dolum noktalarn vatandalarn ayana getiriyor.

Ksa süre önce Mersin Çars’na konulandrlan Kentkart irtibat noktas ve Mersin Üniversitesi Tp Fakültesi yerlekesinde hizmete giren gezici Kentkart arac, hem vatandalarn hem de örencilerin iini kolaylatryor.

Büyükehir Belediyesi, Mersin merkezde pek çok yerde bulunan 470 dolum bayiinin yan sra önemli konumlara yerletirdii kent kart dolum ve basm noktalar ile vatandalarn yaayabilecei olas maduriyetin önüne geçiyor.

Gezici araç üniversite örencilerinin iini kolaylatryor

Toplu tama araçlarnda kullanlan Kentkart’n dolum noktalar Mersin merkeze yaylarak, vatandalarn kolay ulaabilecei yerlere konulandrlyor. Toplu tama araçlarn en fazla kullanan üniversite örencilerinin Kentkart’a daha kolay ulamas için Mersin Üniversitesi’ne yerletirilen gezici Kentkart arac ve Ulu Camii’nin dou tarafnda bulunan irtibat noktas hem vatandalarn hem de örencilerin iini kolaylatryor.

Ksa süre önce Mersin Üniversitesi Tp Fakültesi (acil girii) yerlekesine yerletirilen gezici Kentkart aracnda hem 65 ya üstü, engelli, örenci, emekli, öretmen, 60-65 ya aras kiiselletirilmi indirimli seyahat kart veriliyor hem de kart dolumu yaplyor.

Vatandalarn konum itibari ile en kolay ulaabilecekleri yerlerden birisi olan Ulu Camii’nin dou tarafnda yer alan Kentkart irtibat bürosunda da vatandalar hem kiiselletirilmi indirimli seyahat kartlarn alabiliyor hem de dolum yaptrabiliyor.

Büyükehir Belediyesi, ilçelerde yaayan vatandalarn ise ilçeye yerletirdii Kentkart bürolar ile merkeze gelmelerine gerek kalmadan Kentkart sahibi olmasn salyor.

Tarsus Belediyesi hizmet binas, Anamur Belediyesi hizmet binas ve Gülnar Belediyesi hizmet binas içerisinde yer alan bürolarda vatandalar ve örenciler kiiselletirilmi indirimli seyahat kartn alabiliyor. 

“Hizmet elimizin altnda”

Gezici Kentkart aracn çok sk kullandn ifade eden Mersin Üniversitesi Hemirelik Bölümü ikinci snf örencisi Emrah Ekinciler, “Eski sisteme göre çok fark var. Biz daha önce kartmza dolum yapmak istediimizde çok uzak bir yere gitmek zorunda kalyorduk. u anda ise dolum bayii elimizin altnda ve bu çok iyi oldu. Büyükehir Belediyesi’ne çok teekkür ediyorum”  dedi.

Kentkart aracnn hem örencilerin hem de Tp Fakültesi’ne gelen vatandalarn iini kolaylatrdn söyleyen Günay Türk, “Çok iyi düünülmü bir hizmet. Tp Fakültesi yaknna böyle bir dolum noktas lazmd. nsanlar madur oluyordu. Bu gibi durumlarda yaknlarda böyle bir yerin olmas çok iyi oldu. Burhanettin Bakanmza teekkür ediyoruz” eklinde konutu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık