solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir?den 14 Şubat Hediyesi

Büyükşehir?den 14 Şubat Hediyesi

Büyükşehir?den 14 Şubat Hediyesi
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Büyükehir Belediyesi 14 ubat Sevgililer Günü dolaysyla Kültür Park içerisinde ‘Kalpli Meydan’ olarak adlandrlan alan Sevgililer Günü konseptiyle dizayn etti.

Büyükehir Mersinlilerin Sevgililer Günü’nü unutmad

Mersin Büyükehir Belediyesi, Sevgililer Günü dolaysyla Kültür Park’n içerinde Kalpli Meydan olarak adlandrlan alandaki aaçlar kl kalplerle süsledi ve ayrca meydandaki kalpli banklar da vatandalar tarafndan dikkat çekti. Göz kamatran devasa boyutlardaki 2 kalpte alanda en fazla ilgi gören obje oldu.

Yerlerin krmzya boyanmasyla da tam anlamyla bir sevgi temas oluan parkta özellikle çiftler eleriyle ve sevgilileriyle hatra fotoraf çekilerek, o günlerini Büyükehir sayesinde ölümsüzletirdi.

Tüm sevenler alanda…

Büyükehir Belediyesi tarafndan hazrlanan alanda hatra fotoraf çekilen nianl çift Gönül Yavrutürk ve Hakan Çlgnözü birbirlerini çok sevdiklerini ve bütün Sevgililer Günü’nde birlikte olmak istediklerini dile getirerek, “Güzel olmu, ak dolu bir yer bence. Bu alan çok beendik ve böyle bir yerle ilk defa karlayoruz. Önceden de buralara geliyorduk ama hiç böyle bir ey görmemitik. Bizim için çok güzel bir an oldu” dediler.

Ömür Karaçay da Büyükehir Belediyesi araclyla eine Sevgililer Günü mesaj göndererek, “imdi gördüm bende. Güzel bir dizayn olmu. En azndan düünülmü diyelim. Buradan Mersin Büyükehir Belediyesi araclyla eimi çok sevdiimi söylerken herkesin sevgililer gününü kutluyorum” ifadelerini kulland.

47 senedir evli olan Enver ve Necla Ünal çifti ise bütün sevenlerin Sevgililer Günü’nü kutlayarak, “Bu alan çok houmuza gitti. Yani kendi kendimize amaç ne dedik ve Sevgililer Günü’ne özel yapldn duyunca çok beendik. Açkça söylemek gerekirse i makinalarn kardan görmeye balaynca ‘Bizim belediyemiz bu ilere de güzel ilgi gösteriyor’ dedik. Çok güzel bir ey, halkn nabzna göre da davranlmas çok ho” eklinde konutular.

“ Bizim sevgilimiz vatan”

Ayrca ehrin dört bir tarafnda yer alan billboardlarda yaptrd Sevgililer Günü afileriyle de vatann ve bayran ylmaz bekçileri Mehmetçiklere de selam gönderen Büyükehir Belediyesi, ‘Bu Sevgililer Gününde Mehmetçie Selam Olsun, Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun’ ve ‘Bizim Sevgilimiz Vatan Varlmz Mehmetçiktir, 14 ubat Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun’ sözleriyle Afrin Operasyonu’nda mücadele eden Mehmetçiklerin yannda olduunu gösterdi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık