Büyükşehir'de Kurban Bayramı Bayramlaşması

İslam alemi için büyük önem taşıyan Kurban Bayramı sebebiyle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin';in ev sahipliğinde halk bayramlaşması düzenlendi.

Büyükşehir'de Kurban Bayramı Bayramlaşması
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 11:03
Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen bayramlaşma merasimine Samsun Valisi Osman Kaymak, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk ile çok sayıda bürokrat ve vatandaş katıldı.
Bayramlaşma merasiminde engelli vatandaşlarla özel ilgilenilirken, gazeteciler ile bayramlaşma iseunutulmadı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, katılan herkese teşekkür etti.