solyanreklam
sagreklam

BÜYÜKŞEHİR ÜST YAPIDA HIZ KESMİYOR

BÜYÜKŞEHİR ÜST YAPIDA HIZ KESMİYOR

BÜYÜKŞEHİR ÜST YAPIDA HIZ KESMİYOR
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

Şehir merkezi ve kırsalda yol yapım, bakım ve asfalt yenileme çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, 2. Arabacılar Caddesi'nde yolun zarar gören bölümlerini freze ile kazıyarak sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunda hem kent merkezinde hem de kırsal kesimde sorumluluk alanında olan alanlarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ana arterlerde 24 saat çalışarak asfalt kaplama yapan ekipler, bozulma olan cadde ve bulvarlarda da sıcak asfalt ile yolların onarımını gerçekleştiriyor. Son olarak 2. Arabacılar Caddesi'nde çalışma gerçekleştiren ekipler, özellikle ağır tonajlı araçların yoğun kullandığı caddede çökme meydana gelen alanları freze makinesi ile kazıyarak sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor.        

Caddede trafik yoğunluğunun fazla olduğunu ve bu yüzden tek şeritte çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışma gerçekleştirilen alanlarda sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık