solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Personeline Kurumsal Farkındalık Toplantısı

Büyükşehir Personeline Kurumsal Farkındalık Toplantısı

Büyükşehir Personeline Kurumsal Farkındalık Toplantısı
  • 14 Mart 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Büyükehir Belediyesi personellerine yönelik düzenlenen ‘Kurumsal Farkndalk Bilgilendirme Toplants’na katld. Bakan Kocamaz, “Toplantnn ana amac, bugüne kadar yaplan hizmetleri öncelikle kendi Belediye çalanlarmzn görmesini ve farkna varmasn salamak” dedi.

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan yürütülen hizmetlerin detayl ekilde personellere anlatlmasn amaçlayan ‘Kurumsal Farkndalk Bilgilendirme Toplants'nn ikinci günü Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz bakanlnda gerçekletirildi. Kongre ve Sergi Saray’nda gerçekletirilen toplant, personellerin etkinliini, verimliliini ve motivasyonunu arttrmak, kurum kültürünün oluturulmasn salamay hedefliyor. Çalanlarn kendi deerlerini ve hedeflerini kurumun misyon ve vizyonu ile badatrmas ve etkin yönetim kültürünün oluturulmas amacyla gerçekletirilen toplant 13, 14 ve 15 Mart tarihlerinde devam edecek.

“4 yldr, bu kentte yaayan tüm insanlarmza hizmet etmenin gururunu yayoruz”

‘Kurumsal Farkndalk Bilgilendirme Toplants'nn ikinci gününde bir aç konumas gerçekletiren Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, göreve geldikten günden bu ya Mersin’de yaayan insanlara hizmet etmenin hakl gururunu yaadklarn ifade ederek,  “Yaklak 4 yldr sizlerle birlikte bu kentte yaayan tüm insanlarmza hizmet etmenin gururunu yayoruz. Bu 4 yl içerisinde skntl günlerimiz de oldu, mutlu günlerimiz de. Halkmzla bütünlemek, onlarn taleplerine karlk vermek, mahalli müterek ihtiyaçlar gidermek ve bu kentte birlik ve beraberliin tesisi konusunda hep birlikte mücadele etmek için gece gündüz demede, youn bir ura verdik” dedi.

“Bu Belediye’yi sahiplenmek mecburiyetindeyiz”

lk günden itibaren halkn beenilerinin her geçen gün biraz daha yükselmi durumda olduunu kaydede Bakan Kocamaz, “Zaman zaman kendi yaptklarmzla halkn gözündeki durumumuzu, halkn deerlendirmesini de tespit ettiriyoruz. Allah’a çok ükür ki ilk günden itibaren halkn beenileri her geçen gün biraz daha yükselmi durumda. Sizlerin birçou merkezdesiniz ve dier ilçelerde neler yaplyor, neler yaplmyor, belki de bunlarn farknda deilsiniz. Bu toplantnn ana amac, bugüne kadar yaplan hizmetleri öncelikle kendi Belediye çalanlarmzn görmesini, farkna varmasn salamak.  Bu iin ciddiyetine herkesin varmas lazm. Bu gemiyi hep birlikte limana götürmek, yaptmz ii ciddiye almak ve yaptmz ileri vatandamza en iyi ekilde anlatmak mecburiyetindeyiz. Ksacas bu Belediye’yi sahiplenmek mecburiyetindeyiz” eklinde konutu.

“1 milyon 800 bin insann vebali bizim omuzlarmzda”

1 milyon 800 bin insann vebalinin omuzlarnda olduunu ve bu vebalden kurtulmak için hizmet üretme gayreti gösterdiklerini belirten Bakan Kocamaz, “Bizler önce birbirimizi seveceiz, birbirimize sayg göstereceiz, iimize sayg göstereceiz, ekmeimize sahip çkacaz ve hepsinden önemlisi srtmza yüklenmi 1 milyon 800 bin insann vebalinden kurtulmak için gayret göstereceiz. Bu geçen 4 yl içerisinde gerçekten çok güzel günlerimiz olduu kadar skntl günlerimiz de oldu. Mersin’in birlik ve beraberliine yönelik çalmalarda gerçekten Mersin’e farkndalk kazandrdk. Bugüne kadar Mersin’de yaplamayan birçok ilki, hayata geçirdik. Bu Belediye’nin halkn Belediyesi olduunu vatandamza ilk defa hissettirdik. Bugüne kadar Mersin’de yaplamayan ve yaplamaz denilen birçok yatrma el attk” ifadelerini kulland.

“Bizim asli görevimiz vatandan hayatn kolaylatrmak”

24 yllk Belediyecilik hayatnda birçok skntl durum ile kar karya geldiinden bahseden Bakan Kocamaz, “Önemli olan bizim vicdanmzn rahat olmas, vatandaa verdiimiz sözleri gönül rahatlyla yerine getirebilmemiz ve hem bize güvenenlerin, hem de bizimle yola çkanlarn ban yere edirmemiz. Belediyecilik dier devlet memurluklarna benzemez. Belediyecilikte yeri gelir mesainiz olmaz, dier devlet memurlar 8 saat görev yapp evine giderken, Belediyecilikte olaanüstü durumlarda ister istemez mesainiz uzayabilir. Çünkü bizim asli görevimiz vatandan hayatn kolaylatrmak, onlarn problemlerini en ksa sürede e kaliteli biçimde çözebilmek” diye belirtti.

“Bu kentte yaayan hiç kimseyi bir dierinden ayrmyoruz”

Mersin’de yaayan hiçbir vatanda, bir dierinden ayrmadan hizmet üretmeye çaltklarn dile getiren Bakan Kocamaz, “Bugüne kadar bu Belediye’yi önüne gelen yönetti. Ancak artk bu yasayla birlikte deviz deiti, bundan sonra bu Belediye’yi, bu memleketin gerçek sahipleri, kurtulu mücadelesini veren atalarn torunlar hep birlikte yönetecek, Anamur’dan Tarsus’a; Çamlyayla’dan Mut’a kadar koskoca bir bölgede hizmet vermenin çok kolay olmadn biliyoruz. Ama biz yaradltan hep mücadelelerle, trnaklarmzla kazya kazya bugünlere geldik. Dolaysyla bize güvenenlerin güvenini boa çkarmamak için var gücümüzle çalacaz. Bu kentte yaayan hiç kimseyi bir dierinden ayrmyoruz” dedi.

Kurumsal Farkndalk Bilgilendirme Toplants’nn birinci gününde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Bakanl, Ulam Dairesi Bakanl, Sosyal Hizmetler Dairesi Bakanl, Tarmsal Hizmetler Dairesi Bakanl ve Zabta Dairesi Bakanl tarafndan hizmetlerin yer ald sunum yapld. Toplantnn ikinci gününde ise, tfaiye Dairesi Bakanl, letme ve tirakler Dairesi Bakanl, Yol, Yapm, Bakm ve Onarm Dairesi Bakanl Park ve Bahçeler Dairesi Bakanl, Engelliler Dairesi Bakal, Kültür ve sosyal ler Dairesi Bakal, Basn Yayn ve Halkla likiler Dairesi Bakanl, Salk leri Dairesi Bakanl ev Etüt Projeler Dairesi Bakanl tarafndan ‘Mersin Vizyon Projelerimiz’ konulu sunum bal altnda, hayata geçirilen ve yaplmas hedeflenen projelerin tantm gerçekletirildi. 15 Mart günü ise, Kurumsal Farkndalk Bilgilendirme Toplants’nn son gününde Veteriner Hizmetleri Dairesi Bakanl, Fen leri Dairesi Bakanl, mar ve ehircilik Dairesi Bakanl ile Bilgi lem Dairesi Bakanl tarafndan sunumlar yaplacak.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık