solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Kaçak Et Denetimlerini Sürdürüyor

Büyükşehir Kaçak Et Denetimlerini Sürdürüyor

Büyükşehir Kaçak Et Denetimlerini Sürdürüyor
  • 14 Mart 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi Zabta Dairesi Bakanl ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Bakanl’na bal ekipler, Mersin merkezde et ve et ürünleri sat yapan i yerlerini denetledi.

Ekipler tarafndan vatandalarn salkl et ve et ürünleri tüketebilmesi amacyla il genelinde faaliyet gösteren kasap ve et sat yerlerine yönelik kaçak et denetimi gerçekletirdi.

Mersin Büyükehir Belediyesi’ne bal Zabta ve Veteriner Ekipleri tarafndan yaplan denetimlerde ruhsat kontrolü, kesilen hayvanlarn Veteriner Salk Raporu ve Hayvan Kesim Raporlarnn olup olmad, mühürsüz, kaçak et satnn yaplp yaplmad, i yerlerinin ve çalan personelin temizliine bakld.

2017 yl içerisinde 350 kasap denetlendi

Mersin Büyükehir Belediyesi ekipleri tarafndan 2017 ylnda Mersin genelinde 350 kasap denetlenerek, mühürsüz ve kaçak et sat yapt veya eksiklik tespit edilen i yerleri hakknda tutanak tutularak ilgili kurumlara bildirildi.

Ekipler tarafndan merkez dâhil tüm ilçelerde denetimlerin aralksz olarak devam edecei belirtilerek vatandalarmzn daha dikkatli olmalar belirtildi.

Mersin Büyükehir Belediyesi Zabta Dairesi Bakanl, Veteriner Hizmetleri Dairesi Bakanl ve lçe Belediyelerinin katlm ile oluturulan komisyon tarafndan son günlerde vatandalar rahatsz eden kaçak et satlarna yönelik denetimler aralksz olarak devam ediyor.

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık