Büyükşehir ile tarihe yolculuk kaldığı yerden devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisi kaldığı yerden devam ediyor. On otobüslük kafileyi uğurlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyük bedeller ödenerek düşman postalının bastırılmadığı topraklara yolculuk edecek vatandaşlardan şehitler için bol bol dua etmelerini istedi.

Büyükşehir ile tarihe yolculuk kaldığı yerden devam ediyor
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 0:00
10.09.2018
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa Çanakkale gezisinde yeni dönem başladı. Osmanlı İmparatorluğunun temellerinin atıldığı Bursa ve kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’yi ziyaret edecek olan kafile yola çıktı. On otobüsün yer aldığı ilk kafileyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Denizli Milletvekili Cahit Özkan, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndan uğurladı. Otobüsleri tek tek gezerek vatandaşlara "hayırlı yolculuklar" temennisinde bulunan Başkan Osman Zolan ve Milletvekili Özkan, bu vatan için canını veren şehitler için bol bol dua etmelerini istedi.

Başkan Osman Zolan:
"Şehitlerimiz için dua edin"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bursa ve Çanakkale’ye gidiyorsunuz. Bugün sizleri, Denizli Milletvekilimiz Cahit Özkan ile birlikte uğurlamaya geldik. İlk olarak Bursa’ya gideceksiniz, ecdadımızın orada bıraktığı eserleri göreceksiniz. Bursa Ulu Cami’de sabah namazı kılacaksınız. Sonrasında bu vatan için gözünü kırpmadan canını veren ecdadımızın ziyaretine gideceksiniz. Bu vatanın bedelinin ödendiği toprakları göreceksiniz. Sizlerden bir ricamız var. Şehitlerimize bizlerden selam söyleyin, onlar için dua edin” dedi.

Milletvekili Özkan: “Rabbim birliğimizi daim etsin”

Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise, "Cennet vatanımızın varlığına karşı 72 düvelin gerçekleştirdiği saldırıları bertaraf ettiğimiz, Anadolu'nun ezeli ve ebedi Türk yurdu olduğunu bütün dünyaya ilan ettiğimiz coğrafyaya gidiyorsunuz. Rabbim birliğimizi daim etsin, geleceğimizi aydınlık eylesin. Allah'ım ülkemize, milletimize yönelmiş bütün düşman bakışları Kahhar ismiyle kahru perişan eylesin. Hepinize hayırlı yolculular diliyorum" dedi.