BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARI GÜZELÇAMLI'DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Aydın'ın tüm ilçelerini dolaşarak binlerce vatandaşın ve yüzlerce muhtarın taleplerinin dinlendiği ve bu taleplerin yerine getirildiği Büyükşehir Belediyesi'nin TIR'ı bug...

BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARI GÜZELÇAMLI'DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
  • 08 Aralık 2018, Cumartesi 10:45

Mobil araçtaki Büyükşehir Belediyesi bürokratları vatandaşları Güzelçamlı'ya, Kuşadası'na ve Aydın'a yapılan yatırımlarla ilgili bilgilendirirken bundan sonraki yatırımlarla ilgili de bilgi verdi. Aydın'ın dört bir köşesinde olduğu gibi Güzelçamlı'da da Büyükşehir Belediyesi'nden talebi olan vatandaşlar bu taleplerini bürokratlara ilettiler. Büyükşehir Belediyesi bürokratları tarafından bu talepler hemen ilgili birime aktarılıp yerine getirilirken vatandaşlar taleplerinin hızlıca yerine getirilmesinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

"Büyükşehir Sahada" uygulaması kapsamında 4 Aralık Salı günü (yarın) Söke Bağarası'nda vatandaşlarla buluşacak olan Büyükşehir Belediyesi bürokratları, cuma günü de Didim Akbük'te vatandaşların taleplerini dinliyor olacak.