solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Belediyespor'da h...

Büyükşehir Belediyespor'da h...

Büyükşehir Belediyespor'da h...
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, takımların antrenmanına katılarak sporculara başarılar diledi.

Her alanda şehrin kalkınması için projeleri hayata geçiren Mardin Büyükşehir Belediyesi, spor alanında da hedefleri büyüttü. Bölgesel Amatör Lig’de (BAL Ligi) mücadele edecek Mardin Büyükşehir Belediyespor, Birinci Liglerde mücadele edecek Bayan Voleybol ve Hentbol takımları çalışmalarına başladı. Sezonun ilk antrenmanlarını yapan takımlarda hedef, ‘şampiyonluk’.

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, takımların antrenmanına katılarak sporculara başarılar diledi. 

Yaman, yaptığı açıklamada, “Bir buçuk senedir alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra şehrin sosyal kalkınmasını sağlamak, şehrin kültür yapısını tekrardan ortaya çıkarmak ve gençleri, kadınları sportif faaliyetlerle bir arada tutmak adına çalışmalar başlattık” dedi.

Geçen sezonu başarılı geçirdiklerini aktaran Yaman, “Mardin Büyükşehir Belediyespor olarak büyük işler yaptık. Amatör ligden bölgesel BAL Ligine yükseldi. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı ile Bayanlar Hentbol Takımı Birinci Ligde mücadele edecek. Yine bayanlar ikinci ligde bir basketbol takımımız olacak. Bisiklet takımımız iddialı. Bir Türkiye şampiyonluğu çıkardık. Milli takımımızda oyuncularımız var. Aynı şekilde atletizm ve diğer takımlarımız iddialı. Bizde bu takımlarımıza destek veriyoruz” diye konuştu.

“Spor, şehrin tanınmasına katkı sağlıyor”

Sporun, birlik ve beraberliğin, kardeşliği sağladığı çok önemli bir saha olduğunu söyleyen Yaman, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bayanlar Basketbol Türkiye Kupası karşılaşmalarının ilimizde yapılması, Mardin’in bayan basketbolu açısında ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Mardinli sporseverler ve ilimizin önemli özellikleri hem ulusal hem de uluslararası medyada ön sıralarda yer aldı.  Bu alanın şehrimizde gelişmesi, yatırımların şehrimize gelmesini sağlıyor. Çünkü şehrin huzuru sağlanmış oluyor. Bu şehre gelen her sporsever gittiği yerlerde Mardin’in tekrar o eski huzurlu günlerine kavuştuğunu söylüyor. Takımların yöneticileri de gittikleri yerlerde ilimizi anlatıyorlar. Bu sene takımımızda yabancı sporcular da yer aldığı için onlarda şehrimizi uluslararası alanda tanıtacaklar. Bunu önemsiyoruz. Bu şekilde hem şehri bir arada tutacağız hem de moraller daha yüksek olacak”

“Hedef şampiyonluk” 

Hedefin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Yaman, “Bir lige katıldığınızda o ligde hedefiniz başarılı olmak. Arkadaşlarımız o hedefle yola çıktılar ve bizde kendilerine destek oluyoruz. Önemli olan lige katılmak. Ama başarılı olursak bundan mutlu olacağız. Hedefimizi ‘şampiyonluk’ olarak belirledik. Transferler ona göre yapıldı. Şehirden ve sporseverlerden büyük destek alıyoruz. Güzel müsabakaların olduğu ligleri izlerin inşallah” diye belirtti.  

 



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık