solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Belediyesi?nden Maraton Uyarısı

Büyükşehir Belediyesi?nden Maraton Uyarısı

Büyükşehir Belediyesi?nden Maraton Uyarısı
  • 29 Kasım 2017, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, 3 Aralk Pazar günü gerçekletirilecek olan ‘3. Uluslararas Mersin Maratonu’ dolaysyla araç sürücülerine kapal yollar ve güzergâh üzerinde park yaplmamas konusunda uyarda bulundu.

Mersin Büyükehir Belediyesi, vatandalarn maduriyet yaamamalar adna 2 Aralk Cumartesi günü saat 22.00'den itibaren maratonun gerçekletirilecei güzergâhlar üzerine araç park edilmemesi ve saat 22.00 itibariyle maraton güzergâhlarnda Trafik Denetleme ube Müdürlüü ekipleri tarafndan gerekli çalmalarn balatlarak, park yapan araçlarn kaldrlaca hususunda bilgi verdi.

Büyükehir Belediyesi tarafndan bu yl 3.’sü gerçekletirilecek olan Uluslararas Mersin Maratonu kapsamnda, 3 Aralk Pazar günü parkur güzergah trafie kapal olacak.

42 km, 15 km ve 5 km halk kousu, çocuk maratonu parkuru ve özel sporcular parkuru ile tekerlekli iskemle yar parkurunun yer alaca maratonun gerçekletirilecei 3 Aralk tarihinde Mersin sokaklar unutulmaz bir maratona ahit olacak.

Gerçekletirilecek olan maratonunun 3 Aralk Pazar günü saat 09.00'da start alacak olan 42 kilometre 195 metre kousu ile birçok engelli sporcunun yer ald tekerlekli iskemle yar kousunun parkur güzergâh Forum Alveri Merkezi'nden balayacak. Tulumba Köprüsü istikametinde ilerleyen parkur, Hilton Kava’ndan saa dönerek Adnan Menderes Bulvar boyunca devam edecek. Babil Kava’ndan Viranehir’e dönü yapacak koucular, çel Anadolu Lisesi’nin önünden geçip, Soli Center’dan dönü yaparak ayn güzergah kullanacak. Viranehir sahilinden devam edecek olan koucular, tekrar Adnan Menderes Bulvar’ndan çkp sahil eridi boyunca giderek, Ahmet Taner Klal Köprüsü’ne ulaacak. Köprüden dönü yapan sporcular, smet nönü Bulvar, Cumhuriyet Alan,  Çamlbel, Tulumba Köprüsü, Güleryüz Kava’n geçtikten sonra 100 metre ilerleyerek, 1. Cadde üzerinden Forum Alveri Merkezi’ne yönelecek. Sporcular, tfaiye Kava’ndan dönerek Forum Alveri Merkezi’nde yer alan biti noktasna ulaacak.

Yine Forum Alveri Merkezi’nden saat 09.10'da balayacak olan 15 km kousu ise Tulumba Köprüsü istikametinde ilerleyecek. Hilton Kava, smet nönü Bulvar’n takip eden parkur, Cumhuriyet Alan, Çamlbel, Tulumba Köprüsü, 1. Cadde güzergâhnda ilerleyecek. Buradan Forum Alveri Merkezi’ne yönelen parkur, tfaiye Kava’ndan dönerek Forum Alveri Merkezi’nde son bulacak.

Her yl Mersinliler tarafndan youn bir katlmn saland 5 km halk kousu saat 10.00'da Forum Alveri Merkezi’nden start alacak. Tulumba Köprüsü istikametinde ilerleyecek olan parkur, Hilton Kava'ndan saa dönerek Adnan Menderes Bulvar boyunca devam edecek. Halk kousu parkuru, Mersin dman Yurdu Meydan ve Beikta Meydan geçildikten sonra Yunuslu göbekten saa dönerek Dumlupnar Lisesi önünde son bulacak.

Bu yl geçen yllardan farkl olan parkurlara eklenen çocuk maratonu parkuru ve özel sporcular parkuru Forum Alveri Merkezi’nden balayacak ve ilk göbekten dönü yapan sporcular finilerini Forum Alveri Merkezi’nde yapacak.

Göüs numaralar fuardan alnabilecek

Maraton Fuar, 1-2 Aralk tarihleri arasnda, Forum Alveri Merkezi’nde yaplacak. Maraton katlmclar, göüs numaras, çip, tiört ve çantalarn Maraton Fuar’nda temin edebilecek.  Maraton Fuar’n tüm ziyaretçiler ücretsiz olarak gezebilecek ve yar malzemeleri Maraton Fuar dnda baka hiçbir yerde ve zamanda datlmayacak. Maraton Fuar 1 ve 2 Aralk tarihlerinde saat 10.00 ile 22.00 saatleri arasnda ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Ayrca baka bir sporcu adna yar kitini almak isteyen yarmaclar, yar kitini alacaklar sporcu veya sporculara ait kimlik fotokopilerini yanlarnda getirerek, yar kitlerini edinebilecek.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık