solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Belediyesi Gençli...

Büyükşehir Belediyesi Gençli...

Büyükşehir Belediyesi Gençli...
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 22:19

Mardin Büyükşehir Belediyesi, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında etkinliklerine başladı.

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ın katılımlarıyla, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Polis Başmüfettişi olarak görev yapan 1’inci sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, , Gençlik Merkezinde, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anısına ‘Kelimenin Kalbi’ resim sergisi açtı. Sula, açılıştan sonra çizdiği resimlerin hikayeleri hakkında Yaman’ı bilgilendirdi.

Açılışın ardından, Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaman, Polis Başmüfettişi Emniyet Müdürü Sula, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve beraberindekiler bir süre gençlerle sohbet etti.

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkizi’nin amacına, vizyonuna ve misyonuna uygun programları hayata geçirdiklerini aktardı.

Sanatçı, şair ve Emniyet Müdürü olan Ahmet Sula’yı gençlerle buluşturduklarını ifade eden Yaman, “ Ahmet Sula Hocamız’ı gençlerle buluşturduk. Gençlerle bir süre sohbet etti. Kendisi emniyet kökenli bir sanatçımız. Bundan dolayı hem mesleki tecrübesini, gençlerin boş vakitlerini nasıl geçireceklerini, kötü alışkınlıklardan uzak durma, uyuşturucu bağımlılığında nasıl uzak dururlar şeklinde konular üzerinde konferans verecekler. Sula, hat sanatı ve resim sanatına ilgisi var. Hat sanatında da çalışmaları var. Bu çalışmaları gençlerle buluşturduk” dedi.

Yaman, şunları söyledi: “Mezopotamya’dan Balkanlara Eğitim Köprüsü” diye bir projemiz var. Bu proje 4 grup şeklinde. Bunun 3 grubunu eğitimden geçirerek Bosna Hersek’e gönderdik. Şimdi ise 4. grubun eğitimleri devam ediyor. Diğer bir proje kapsamında gençlerimizi, 7 ülkeye göndereceğiz. Mardinli gençlerle, dünyanın diğer ülkelerinde ki gençlerle ilişki kurmasını sağlayacağız. Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nin hem vizyonunu hem misyonunu dünyaya bakış haline getirdik. Bu şekilde devam edecek.”

Sula, daha sonra Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gençlerle, söyleşi düzenledi.  


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık