solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Bayramda Görev Başında

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mümtaz Kahya vatandaşların huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri için görev başında olan Zabıta Ulaşım ve İtfaiye dairelerine bağlı ...

Büyükşehir Bayramda Görev Başında
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 0:11

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mümtaz Kahya vatandaşların huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri için görev başında olan Zabıta Ulaşım ve İtfaiye dairelerine bağlı personelleri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Başkan Vekili Kahya, Su Arıza birimini de ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinin mesai mefhumu gözetmeksizin tüm birimleriyle vatandaşın hizmetinde olduğunu belirten Başkan Vekili Mümtaz Kahya özveriyle çalışan personellere teşekkür etti.

Kurban Bayramı’nın huzur içinde geçmesi için Manisa Büyükşehir Belediyesi, tüm birimleriyle vatandaşların şikayetlerine anında müdahale edebilmek amacıyla görev başındaydı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mümtaz Kahya da, bayramda görev başında olan birimleri ziyaret ederek, personellerin bayramını kutladı. İlk olarak Zabıta Dairesi Başkanlığını ziyaret eden Kahya, burada Daire Başkanı Aydoğan İra ve görev başındaki personelin tek tek elini sıkarak, iyi bayramlar diledi. Ardından, Ulaşım Dairesi Başkanlığına geçen Başkanvekili Kahya, ulaşım çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz
Şehzadeler ilçesinde bulunan MASKİ Su Arıza birimine de ziyaret gerçekleştiren Başkan Vekili Kahya, yetkililerden herhangi bir şikayet ya da kesintinin olup olmadığı konusunda bilgiler aldı. Yetkili personeller olası bir şebeke arızası ya da boru patlamasına anında müdahale için görev başında olduklarını belirttiler.  Başkanvekili Kahya, son olarak İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret etti. İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül tarafından karşılanan Kahya tüm personele kazasız, belasız huzurlu bir bayram diledi. Büyükşehir Belediyesi’nin mesai mefhumu gözetmeksizin tüm birimleriyle vatandaşın hizmetinde olduğunu belirten Başkan Vekili Kahya özveriyle çalışan personellere teşekkür etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık