solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir 7 Gün 24 Saat Vatandaşın Hizmetinde

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Saruhanlı ilçesinde yapılan gece ilaçlamalarını yerinde inceledi. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla d...

Büyükşehir 7 Gün 24 Saat Vatandaşın Hizmetinde
  • 04 Ağustos 2018, Cumartesi 17:10

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Saruhanlı ilçesinde yapılan gece ilaçlamalarını yerinde inceledi. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla da bir araya gelen Akbaş, istek ve talepleri de dinledi. Gece ilaçlamalarının önemli olduğunu belirten vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

İl genelindeki ilaçlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekipler ile bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, ziyaretlerini Saruhanlı ilçesinde sürdürdü. Haşere ile mücadele ekiplerinin gece ilaçlama çalışmalarına eşlik eden Akbaş, ilçedeki mahalle muhtarları ve vatandaşları da dinledi, istek ve talepleri not aldı.

Ekipler Denetleniyor, Vatandaşlar Dinleniyor

Vatandaşların yaz mevsimini rahat bir şekilde geçirmesi için gündüz ve akşam saatlerinde olmak üzere günde iki kez ilaçlama yapıldığını belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, “İlçelerimizdeki ilaçlama programlarını takip ediyoruz. Ekiplerimize dahil olarak programın nasıl yürütüldüğünü bizzat Sağlık İşleri Daire Başkanı olarak yerinde inceliyorum. Muhtarlar ve vatandaşlar ile de bir araya geliyor, toplantı yapıyorum ve eksik noktalar varsa anında müdahale etme fırsatı elde ediyoruz. Saruhanlı ilçemizin ilaçlama konusunda sorun yaşamaması için sıkı bir çalışma içerisindeyiz. 7 gün 24 saat vatandaşımızın hizmetindeyiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Akbaş, “Vatandaşımıza düşen küçük görevler var”

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, bazı konularda vatandaşlara düşen küçük görevler olduğunu, bunların yapılması halinde haşere ile ilgili problemlerin tamamen ortadan kalkabileceğini dile getirdi. Akbaş, “Vatandaşlarımızın kova bidon saksı gibi yerlerde su bekletmeyerek, hemen boşaltması sivrisinek üremesinin önüne geçmede etkili olacaktır. Gübrelerin üzerlerinin örtülmesi gerekiyor. Bu tür küçük önlemler alınırsa haşere sorunu ortadan kalkar, vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla yaptığımız toplantıda da bu konularda onları bilgilendirdik. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızın sorun yaşamaması için her türlü önlemi alıyoruz” dedi. Saruhanlı ilçesindeki mahalle muhtarları ve vatandaşlar ilaçlama çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık