solyanreklam
sagreklam

BURSASPOR TARAFTARINDAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

BURSASPOR TARAFTARINDAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

BURSASPOR TARAFTARINDAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 30 Kasım 2016, Çarşamba 0:00

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Bursaspor taraftarları arasında oluşan yanlış anlaşılmalar açıklığa kavuştu.

Son günlerde sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde Bursaspor taraftarı ile sorun yaşadığı iddia edilen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursaspor taraftarı Samet Çakır ile makamında bir araya geldi. Gelişen olayları değerlendiren ve sosyal medyada yaptığı yorumların yanlış anlaşıldığını belirten Çakır, “Bu yanlış anlaşılmalar hem belediyemize hem de kulübümüze zarar vermekten öteye gitmeyecekti. Bizde başkanımızın çağrısıyla kendisiyle bir araya gelerek aramızdaki yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırdık. Kendisine bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.    
“SUİSTİMAL EDİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ”
Yaşanan olayların tamamen yanlış aksettirildiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Spor müsabakalarının her branşı barış ve kardeşliğin yaşandığı en temel alanlardan biridir.  Şahsım ve belediyemizin Bursaspor’umuza katkıları her zaman devam edecektir. Oluşacak gerginliklere asla izin vermeyeceğiz.  Barış ve kardeşlik diyorsak bu misyonumuzu yerine getirmek zorundayız. Spor barış ve kardeşliktir, düşmanlıkla bir yere varamayız. Bu konuyu birilerinin suistimal etmesine izin vermedik, vermeyeceğiz” dedi. Görüşme sonrasında Bursaspor taraftarı Samet Çakır, Türkyılmaz’a kulüp atkısını hediye etti. Atkıyı boynuna takan Türkyılmaz ise, Bursaspor atkısını en güzel şekilde muhafaza edeceğini belirti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık