solyanreklam
sagreklam

BURSA’NIN YENİ BULUŞMA NOKTASI MUDANYA’DAN

BURSA’NIN YENİ BULUŞMA NOKTASI MUDANYA’DAN

BURSA’NIN YENİ BULUŞMA NOKTASI MUDANYA’DAN
  • 27 Ekim 2017, Cuma 0:00

İlçenin değerine değer katacak bir projeyi daha yatırım planına alan Mudanya Belediyesi, içerisinde kapalı spor salonu, yüzme havuzu, doğal yaşam pazarı, yürüyüş ve bisiklet yolları, kültürel etkinliklerin yapıldığı bir amfi tiyatronun planlandığı devasa kompleks için kolları sıvadı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yalnızca Mudanya’ya değil, tüm Bursalılara yeni bir buluşma noktası kazandıracaklarını söyledi.

Sosyal donatı alanlarını ilçeye kazandırmak için kolları sıvayan Mudanya Belediyesi, ilçenin değerine değer katacak bir projeyi daha yatırım planına aldı. Mudanya’nın dört bir yanında vatandaşların isteklerine yanıt veren bir anlayışla çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, Mudanyalılara sağlıklı, nitelikli, güvenli ve standartları yüksek bir yaşam sunmayı hedefliyor. Bu kapsamda Bademli Mahallesi’ndeki minibüs duraklarının yanında bulunan belediyeye ait 25 dönümlük arazi, tüm Mudanya halkının kullanımına açılacak. Özellikle kültürel faaliyetlerde kullanılması amaçlanan bölgede, devasa bir doğal yaşam alanı oluşturulacak. Park ve belediye hizmet alanı olarak planlanan 25 dönümlük arazideki yol alanıyla ilgili Mudanya Belediye Meclisi’nde onaylanan plan değişikliğinin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülmesinin ardından proje çalışması tamamlanacak.

BURSA’NIN YENİ BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Bölgede incelemelerde bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’yı daha yaşanabilir, yarınların şehri yapmak için çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürdüklerini söyledi. Yalnızca Mudanya değil Bursalılara yeni bir buluşma noktası kazandıracaklarının altını çizen Türkyılmaz, “Burası doğal yaşam parkı olacak. Proje aşamasında, ön hazırlıkları yapılıyor. İçerisindeki işlevlerle ilgili çalışıyoruz. Altyapı ve plan değişiklikleri belediyemizce yapıldı. Kapalı spor salonu, yüzme havuzu, trafik eğitim pisti, doğal yaşam pazarı, kafeteryaları, restoran, yürüyüş yolları, kültürel etkinliklerin yapıldığı bir amfi tiyatro, bisiklet yolu gibi engelsiz bir yaşam parkı hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık