solyanreklam
sagreklam

Burgaz’da 35 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı

Burgaz’da 35 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı

Burgaz’da 35 Çocuk Erkekliğe İlk  Adımı  Attı
  • 08 Ağustos 2014, Cuma 0:00

Burgazspor Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 22.’sini düzenlenen sünnet cemiyeti ile 35 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attı.  Mudanya Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen sünnet cemiyetine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay, siyasi parti başkan ve temsilcilerinin yanı sıra meclis üyeleri ve sünnet aileleri katılım gösterdi. Mudanya Belediye Bandosu eşliğinde Feribot İskelesi girişinden kortej yürüyüşü ile başlayan cemiyet Mudanya Belediye Bandosunun Cumhuriyet Meydanı’nda verdiği mini konser ile devam etti.  1976 yılında kurulan Burgazspor’un sportij başarılarının yanında sosyal faaliyetlere de imza attığının altını çizen Burgazspor Kulübü Başkanı Cenk Turhan, emeği geçenlere teşekkür etti. Kendileri ve aileler için gurur verici bir cemiyet olduğunu da belirten Turhan, Burgazspor Kulübü olarak gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
TÜRKYILMAZ “ZOR ŞARTLARDA KURULDUK”
Burgazspor’un kuruluşunu dün gibi hatırladığını ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Burgazspor çok zor şartlarda kuruldu. Bende kuruluşa katkı koydum. Öylesine büyük bir dayanışma gösterildi ki, o zor şartlarda şampiyon olduk” dedi. Burgazspor’a emek veren herkese teşekkür eden Türkyılmaz, “Çocuklarımızın erkekliğe ilk adımı attığı bu günde beraberiz. Bu yavrularımıza Mudanya Belediyesi olarak her zaman destek olacağız” ifadelerini kullandı. “Şimdi Mudanya Zamanı” etkinliklerinden bahseden Türkyılmaz, 12 Eylül ve 11 Ekim’in coşku içerisinde kutlanacağını, Dünya’ya Mudanya’dan Barış mesajları verileceğini söyledi.
HEDİYELER VE EĞLENCE MUTLU ETTİ
Konuşmaların ardından okunan mevlid-i şerif ve yapılan dualar ile katılanlara ikramlarda bulunuldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Mudanya Belediyesi’nin çocuklar için temin ettiği hediyeler dağıtılırken,  sünnet çocuklarının mutlulukları görülmeye değerdi. Kulübün Yönetim Kurulu Üyeleri çocuklar ile ilgilenirken, bazı aileler ise duygulu anlar yaşadı. Hediye dağıtımından sonra çalan müzikler ile eğlenen sünnet çocukları ve aileleri kendilerine gösterilen yakınlık ve ilgiden dolayı teşekkür ettiler.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık