Türkyılmaz’dan İstanbul çıkarması

• 08 Ağustos 2014, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz çeşitli temaslarda bulunmak üzere Çarşamba günü İstanbul’daydı. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nu makamında ziyaret eden Türkyılmaz, çalışmalar hakkında bilgiler vererek, fikir alışverişinde bulundu.  Mudanya Belediyesi olarak göreve geldiklerinden itibaren yaptıkları çalışmalar ve planlanan projeler hakkında başkanlara bilgiler aktaran Türkyılmaz, “Mudanya Zamanı” adlı Mütareke’nin 92. Yılı kutlamalarına başkanları davet ederek destek istedi.

“TÜRKYILMAZ’IN YANINDA OLACAĞIZ”
Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz’a başarılar dileyen ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Mudanya’nın Bursa’nın parlayan yıldızı olacağına  inandıklarını ilettiler. “Mudanya Zamanı” adlı Mütareke’nin 92. Yılı kutlamalarının ulusal ve uluslararası düzeyde ses getireceğine inandıklarının altını çizen başkanlar, Türkyılmaz’ın yanında olduklarını ilettiler. CHP Grup Başkanvekili Akif Hamza Çebi’nin de hazır bulunduğu ziyaretlerde, Türkyılmaz başkanlara Marmarabirlik’in ürettiği ürünlerin yer aldığı zeytin paketini hediye etti.