solyanreklam
sagreklam

BURAY AÇIKHAVA TİYATROSUNU SALLADI

Pop Müziğin gençlerin en çok sevdiği sanatçılardan birisi olan Buray Orhangazi Belediyesi’nin Gençlik Festivali Kapsamında Orhangazi M.Turgut Ünlü

BURAY AÇIKHAVA TİYATROSUNU SALLADI
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

Pop Müziğin gençlerin en çok sevdiği sanatçılardan birisi olan Buray Orhangazi Belediyesi’nin Gençlik Festivali Kapsamında Orhangazi M.Turgut Ünlü Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Açıkhava Tiyatrosunu hınca hınç dolduran yaklaşık 5 bin Orhangazili’ye unutulmaz bir konser yaşatan Buray kendisine ait sevilen eserlerin yanı sıra gençlerin dilindeki bir çok şarkıyı seslendirdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ ve diğer davetlilerin de izlediği konserde Buray yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Çağlayan; Gençlere yönelik yatırımlar en büyük önceliğimiz

Buray Konseri’nde sanatçıya plaket ve çiçek takdim eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2018 yılını gençlik yılı ilan ettiklerini hatırlatarak, gençlerimize yönelik yatırımlarımız en büyük önceliğimiz. Daha önce bir çok spor tesisini gençlerimiz için faaliyete soktuk. Geçen hafta Gençlik Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik ve onların hizmetine soktuk. Gençlerimiz için konferans, eğitim çalışmaları, sportif etkinlikler ve diğer tüm alanlarda yeni yatırımlar ve projeler geliştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni kapalı yüzme havuzumuzu da hizmete sokuyoruz. Herşey gençlerimiz için dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık