solyanreklam
sagreklam

''Boyacı'' Mersinli Tiyatro Severlerden Tam Not Aldı

''Boyacı'' Mersinli Tiyatro Severlerden Tam Not Aldı

''Boyacı'' Mersinli Tiyatro Severlerden Tam Not Aldı
  • 14 Nisan 2018, Cumartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi ehir Tiyatrolar ve Adana Büyükehir Belediyesi ehir Tiyatrolar ibirlii ile Boyac isimli tiyatro oyunu Mersin’de sahnelendi.

Tuncer Cücenolu tarafndan yazlan ve Mustafa Kurt tarafndan yönetilen oyun güçlü oyuncu kadrosu ile izleyenleri kendine hayran brakt. Mersinlilerden youn ilgi gören ‘Boyac’ on kiilik oyuncu kadrosu ile izleyenlere keyifli anlar yaatt.

Bir doktor muayenehanesinde geçen oyunda, boyac Kadir ve einin çevresinde gelien komik olaylar izleyicileri kahkahalara bodu. Boyaclkla geçimini salayan ana karakter Kadir’in muayenehanesini boyamaya gittii doktorun yurt dna çkmas ile balayan komik olaylar silsilesi izleyicilere oldukça keyifli anlar yaatt. Maddi skntlar nedeniyle içinde olmak istemedii bir duruma sürüklenen boyac Kadir’in hikayesi ironik bir dille izleyicilere anlatld.

Kongre ve Sergi Saray’nda sahnelenen ve Baar Uur, Dilek Polat, Halil brahim Kurum, Özlem Buluttekin Özel, Önder Özcan, Mehmet Avc, Uur zgi, Ergün Özfrnc, Hüseyin nan Biçer ve endal Yldz rol ald iki perdelik komedi Mersinli tiyatro severlerden tam not ald.

 Seyircileri güldürürken, verdii mesajlarla da düünmeye sevk eden oyunda, ülkedeki ekonomik sorunlar, aile ilikileri, ak ve mafya ilikileri gibi konular ilendi. Bireylerin ekonomik sorunlardan kaynakl mutsuzluu ve geçim skntsnn yol açt çaresizliin anlatld oyunda, oyuncu kadrosu performanslar ile izleyenlerden büyük beeni toplad.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık