solyanreklam
sagreklam

Boş Durmuyor, Koşturuyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin yüzlerce noktasında bulunan Büyükşehir Belediyesi şantiyelerinde yaptığı incelemelere Asri Mezarlığı da ekledi.

Boş Durmuyor, Koşturuyor
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin yüzlerce noktasında bulunan Büyükşehir Belediyesi şantiyelerinde yaptığı incelemelere Asri Mezarlığı da ekledi. Başkan Çelik, Asri Mezarlıktaki çalışmaları takip etti ve burada yapılan caminin son durumunu yerinde gördü.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şehir Mezarlığı’nın çok daha güzel bir görünüme sahip olması ve mezarlık hizmetlerinin çok daha sağlıklı yürütülmesi için hayata geçirilen projeyi ve bu proje çerçevesinde yapılan çalışmaları sık sık Asri Mezarlığa giderek yerinde takip ediyor. Asri Mezarlığı gezerek yapılan çevre düzenlemelerini inceleyen ve yol yapımı başta olmak üzere yeni çalışmalardaki son duruma ilişkin bilgi alan Başkan Çelik, mezarlık içine yapılan camiyi de gezdi.
Yapımında son aşamaya gelinen caminin son durumunu yerinde gören Başkan Mustafa Çelik, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Projeler üzerinde de incelemelerde bulunan Başkan Çelik, Selçuklu mimarisi ile yapılan caminin şehrimize çok yakışan bir cami olacağını söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık