solyanreklam
sagreklam

Binlerce Mersinli Ferhat Göçer'in Şarkılarına Hep Bir Ağızdan Eşlik Etti

Binlerce Mersinli Ferhat Göçer'in Şarkılarına Hep Bir Ağızdan Eşlik Etti

Binlerce Mersinli Ferhat Göçer'in Şarkılarına Hep Bir Ağızdan Eşlik Etti
  • 20 Mayıs 2018, Pazar 0:00

Ramazan aynn manevi ikliminin tüm Mersin genelinde ve ilçelerinde yaatlmas için gayret gösteren Büyükehir Belediyesi, Ramazan aynn mübarek havasn ve bereketini yaatmak adna gerçekletirilen etkinliklerde de vatandalarn elenceli vakit geçirmelerini salyor.

Büyükehir Belediyesi’nin 5. Ramazan Etkinlikleri Program kapsamnda Atatürk Park’na kurulan konser alannda sahne alan Ferhat Göçer arklarn Mersinliler ile birlikte hep bir azdan söyledi. Ellerinde Türk Bayraklar ile Atatürk Park’n dolduran binlerce kii, Ferhat Göçer’in seslendirdii tüm arklara hep bir azdan elik etti.

Konser sonrasnda sanatç Ferhat Göçer’e çiçeini takdim eden Bakan Kocamaz yapt konumada, “Sevgili gençler, bugün 19 Mays. Sizin bayramnz. 1900’lü yllarn banda Osmanl’y hasta adam ilan eden emperyalist güçler, ülkemizi igal atna almt. Ancak her zor dönemde barndan büyük devlet adamlar çkaran Türk Milleti, Aziz Atatürk’ü çkard ve karanla dümü ülkemizin yeniden bir meale ile aydnlatlmas saland. Osmanl’nn külleri arasndan Yeni Türkiye Cumhuriyeti dodu” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andklarn dile getiren Bakan Kocamaz, “Bu ülkenin kurtulu mücadelesi halen devam ediyor. Ülkenin bir bölgesinde ba ars hala devam ederken, ülkemizin etraf ate çemberi altndayken, halen Mehmetçiklerimiz bu ülkenin ba ars dinsin diye, bu ülkede insanlarmz hür ve bamsz olarak yaasn diye fedai can ediyor, ahadet erbeti içiyor. Cenab- Allah bu millete bir daha kurtulu mücadelesi verdirmesin” diye konutu.

Konser sonunda sanatç Bakan Kocamaz ve Ferhat Göçer tüm dinleyicilerin de kadraja girdii bir selfie (özçekim) ile program sonlandrd.

 

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık